Kamil Střihavka v Prachaticích

ADVENTNÍ KONCERT KAMILA STŘIHAVKY A LEADERS! PROBĚHNE 14. prosince V MĚSTSKÉM DIVADLE

 

strihavka prachatice

 

Akustické turné Kamila Střihavky, které začalo již letos na jaře se kvůli velkém diváckémuzájmu protáhlo až do pozdních měsíců tohoto roku. Díky tomu si lidé mohou přijít tento koncert poslechnout také 14. prosince od 19.00 do prachatického divadla.

 

Když Kamil Střihavka přichystal s kapelou LEADERS! jarní akustické turné, bylo to vkročení na tenký led, protože nikdy takové turné nedělal a nemohl ani předpokládat, s jakým ohlasem se setká. Nicméně záměr vedený jeho instinktem ukázat se fanouškům i v jiné akustické podobě, vyšel, a to, co se dalo v optimistických vizích v začátku plánů přepokládat, se stalo skutečností. Jarní akustické turné Kamila Střihavky dosáhlo nečekaného úspěchu. Ukázalo se, že nic není nemožné, jestliže se zcela jinými aranžemi vynikla podstata písní samotných, v čele s jedním z nejlepších českých rockových hlasů za doprovodu excelentních hudebníků.

 

Proto také vznikl nápad koncerty uspořádat i na podzim. „Jarní akustické turné bylo velmi úspěšné a plné nevšedních zážitků, jak pro fanoušky, tak pro nás, hudebníky,“ říká Kamil Střihavka.

„Návštěvník takového komorního koncertu má jedinečnou možnost, poslechnout si v pohodlí polstrované sedačky víc než jednu desku, a to v mnohem nižší hlukové hladině, než jsou rockové koncerty „na stojáka“… A v dnešní neutěšeně, uspěchané době se prostě zastavit a poslechnout si příběhy, které se společně s emocemi formou písní snažíme vyprávět,“ dodává Kamil.

Kamil Střihavka je rocková legenda nebo český rockový Ježíš, chcete-li, oslovující již dvě generace fanoušků. Majitel nezaměnitelného a fenomenálního hlasu v muzikálových rolích, které ztvárňuje již 20 let (Pěna dní, Jesus Christ Superstar, Johanka z Arku, Excalibur, Obraz Doriana Graye, Robin Hood, Pomáda a další…) a frontman rockových kapel (Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band, Leaders!, Supergroup).

Koncert Kamila Střihavky začíná v neděli 14. 12. od 19.00 (po skončení adventního programu na Velkém náměstí). Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v prachatickém Infocentru za 250,- na místě pak budou za 300,- Kč. Složení skupiny Leaders!:

Lukáš Pavlík (bicí nástroje), Martin Ivan (kontrabas), Petr Henych (akustické kytary),

Štěpán Eliáš (klávesy, Fender piano), Markéta Podhajská (perkuse),

Ondřej Klímek (saxofony, flétny aj.),

David Babka (steel kytara).