nehody

Střet auta s dítětem – policie žádá o pomoc svědky nehody

Policisté žádají občany o spolupráci

 Dopravní policisté šetří srážku vozidla s nezletilou osobu, ke které došlo v pondělí po sedmé hodině ráno v Horažďovicích. 

     K dopravní nehodě došlo v Horažďovicích v pondělí 8. prosince letošního roku přibližně v 7.05 hodin na silnici I/22 v blízkosti firmy Amylex. Řidič jel s vozidlem zn. Škoda Fabia modré barvy ve směru od Strakonic na centrum města, když došlo ke střetu nezletilé osoby s vozidlem. Řidič se míjel s dosud nezjištěným protijedoucím nákladním vozidlem, kdy v uvedenou dobu do jeho jízdní dráhy vběhl nezletilý chodec, řidič reagoval intenzivním brzděním, ale došlo ke střetu. Dítě bylo transportováno leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni.

 

   “Policisté z dopravního inspektorátu žádají případné svědky uvedené dopravní nehody a řidiče nákladního vozidla, který v uvedenou dobu projížděl daným úsekem, aby podali informace na telefon Policie ČR nebo 974 334 251 nebo 974 334 111 i prostřednictvím e-mail: kt.di.podatelna@pcr.cz.  Děkujeme za spolupráci,” doplňuje tisková mluvčí policie nprap. Dana Ladmanová.