Kolaps na začátku rozhodl zápas

Raketový start do utkání předvedli hráči Sokola Katovice. Ve druhé minutě utkání vedli už 2:0 a tato skutečnost rozhodla celý zápas. Sušičtí se s přibývajícím časem zlepšovali a v 21. minutě snížili brankou Ryšavého po přihrávce Vávrů. Ve 31. minutě Katovice sehrály dobře přesilovku a odskočily opět na rozdíl dvou branek.

 

   Ve třetí třetině sušičtí byli lepším týmem. Snaha otočit výsledek přinesla své ovoce, když ve 44. minutě přehodil kotouč domácímu brankáři přes rameno Korál. Bohužel chyba hostujícího týmu v 49. minutě při vlastní přesilovce vedla k tomu, že Katovice v oslabení vstřelily vítězný gól.

V 56. minutě špatnou rozehrávku domácího brankáře potrestal Šašek. Hosté se 37 vteřin před koncem pokusili s odvolaným brankářem a šesti hráči v poli ještě vyrovnat, ale gól už se jim vstřelit nepodařilo.

 

   Utkání mělo velmi dobrou úroveň, bohužel kolaps sušických na začátku zápasu rozhodl o tom, že oba body zůstaly ve Strakonicích.

 

 

HK Katovice : TJ Sušice 4:3 (2:0,1:1,1:2)

Branky (Asistence): 21´Ryšavý (Vávrů), 44´Korál (Lejsek,Blažek), 56´Šašek.
Sestava:  Skolek – Rendl, Skuhra, Blažek, Myslík – Lejsek, Šašek, Korál, Vávrů, Ryšavý, Vachoušek, Fedor, Vospěl, Kutil. 
Vyloučení:5:5

Rozhodčí: Sýkora, Janoch, Kordík.