Uvidíte zlaté prasátko?

“Když to vydržíš, celý den nepapat, tak uvidíš zlatý prasátko…” Pokud jste se teď usmáli a vzpomněli na konec televizní reklamy z níž tato slova pocházejí, je to dobře. Dnešní den začněte  úsměvem a  nechte si jej – bez ohledu na to, jestli se převrhne sklenice, připeče kapr, nebo do salátu spadne synova nejoblíbenější hračka, měl by dnešek být jedním z nejhezčích dní v roce a  k takovému úsměv rozhodně patří.

 

 

masle

 

Dovolte nám, abychom vám jménem redakce  www.sumava.eu  a www.isusice.eu  popřáli  krásné a šťastné svátky, Štědrý den bohatý nejen na dárky, dobroty a laskominy. Udělejte si  čas na sebe a své blízké, sejděte se s přáteli, pošlete zprávu těm, kteří na ni čekají. Užijte si  kouzla Vánoc, nezapomenutelných pohádek, splnených přání a radosti.

 

 

Samé dobré zprávy a záři šťastné vánoční hvězdy po celý rok vám přeje

 

redakce logo šumava

 

 

*****

Mimochodem – půst jsme zkoušeli už několikrát, ale zlaté prasátko o tom patrně nevědělo; tak kdyby se vám ‘poštěstilo’, vyfoťte ho! 🙂 ” A víte, že zmíněná televizní reklama je  tak úspěšná, že se vysílá už deset let? Natáčela se v lese poblíž Mladé Boleslavi, sněhu tenkrát také příliš nebylo a tak si  filmaři vypomohli  umělým, a  prasátko, které vypadá, že  si to chce s tatínkem a holčičkou  za lesní pych ‘vyřídit’ prý nebylo agresivní ani trochu. Dokonce se mu nechtělo vylézt z kotce, a proto se scéna, kdy tatínek zahodí pilku a peláší s holčičkou pryč, musela dotáčet dodatečně… (vipstory.cz)