Sušice zářila vstříc novému roku

DSC 4114

 

Po roce zářilo nebe nad Sušicí ohnivými květy

Ohňostroje jsou  ozdobou mnoha slavností, nejen příchodu nového roku, ale ten “silvestrovský” bývá tradičně NEJ – největší, nejbarevnější, nejdelší, nejrozmanitější…


Takový byl i letos (jistě by se našlo i další NEJ), když sušičáci vítali nový rok a rozloučili se se starým.

 

Novoročních přání bylo vyřčeno nespočet, starosta města Bc. Petr Mottl adresoval jedno z prvních všem obyvatelům Sušice, i městu samotnému:

 

“Přeji všem obyvatelům města Sušice, aby je v roce 2015 provázelo především pevné zdraví. Zdraví, s ním související spokojenost,  radost, osobní i profesní úspěchy, dostatek příležitostí a možností k  naplnění vlastních  přání a cílů.

Děkuji všem, kteří v roce 2014 město Sušice i jeho vedení podporovali – ať už svou prací,  názory, pomocí, nebo zajímavými postřehy či podněty. S tím souvisí i druhá část  mého přání – městu Sušice přeji, aby stále vzkvétalo, lidem se v něm dobře žilo a  bylo živým centrem aktivního společenského, kulturního i sportovního  života. Za sebe, a myslím, že i za celé vedení města, mohu slíbit, že se i nadále budeme snažit, aby Sušice taková byla, byla po všech stránkách dobrým místem pro život a i návštěvníkům ukazovala stále hezčí tvář.

Ještě jednou všem šťastný rok 2015.”

– red-

 

VÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU V SUŠICI – FOTO: VLADAN STREJC

{gallery}susice/2014/12_prosinec/ohnostroj_/{/gallery}