Představit se dá i s humorem

V posledních dnech se na internetu objevil nový propagační videoklip sušického bazénu. Pod heslem „Tvůj aquapark – Tvoje dobrodružství“ uvidíte příběh zamilovaného chlapce, který zachraňuje svou lásku ze spárů strašného piráta. Že Vám to přijde spíš jako pohádka než jako obsah propagačního videa na sportovní areál. V Sušici si to nemyslí. „Naší cílovou skupinou jsou jednoznačně děti ve věku hlavních protagonistů a jejich rodiče, proto když L.Plecitý přišel s tímto námětem, tak jsem dlouho nepřemýšlel. Navíc pro nás už L.Plecitý točil spot před otevřením bazénu, který obletěl téměř celou republiku a měl veliký úspěch,“ okomentoval propagační video Ing. Hamák, ředitel Sportovišť města Sušice – příspěvkové organizace, která nový bazén provozuje.

 

Jestli se spolupráce i tentokrát povedla, posuďte sami. Odkaz na video najdete na webu www.sportoviste-susice.cz nebo přímo na youtube.com. Každopádně jestli očekáváte od propagačního klipu záběry na smějící se děti v tobogánu, na spokojeně se tvářící seniory ve vířivkách a na relaxující pracující v saunách, tak Vás video nejspíš zklame. Pokud ale nemáte rádi nudu, tak si rozhodně video nenechte utéct.

 

V klipu si opět zahrálo i několik ochotníků přímo ze Sušice. „Rád bych touto cestou ještě poděkoval všem, kteří se na vytvoření klipu podíleli a také těm, kteří s filmaři v bazénu měli trpělivost,“ doplnil Hamák. A nebojte se, pirát ani skejťáci Vás v sušickém bazénu nepřepadnou. Ale to neznamená, že tam Vy sami nemůžete prožít to Vaše vlastní a úplně jedinečné dobrodružství – za zkoušku to určitě stojí, ne!

-dj-

 

ODKAZ na video na youtube.com  https://www.youtube.com/watch?v=IUwGggDdZnI