COOP Sympatika 2014

Soutěž COOP Sympatika 2014

 

 

Vimperská rodačka Hana Sichingerová se dostala mezi deset nekrásnějších a nejsympatičtějších zaměstnankyň firmy COOP v České republice.

 

 

Letošní focení a natáčení videovizitek probíhalo 30 října. Hanka, neboli Sichina, se od prvního okamžiku starala o dobrou náladu, rozpohybovávala ostatní při společném focení, vymýšlela nové výrazy a kreace pro skupinové fotky. Jak zuřivý reportér Egon Ervín Kisch všechno a všechny fotila.

 

 

Hančino představení:

Mé rodné město je Vimperk. Zde bydlím i prodávám v prodejně COOP. Mám to štěstí, že má práce je i mým koníčkem. Další zálibou je zpěv a hra na kytaru. Když je čas, zajdu do přírody, nebo ráda poznávám nová místa. To vše mám spojeno s lidmi, kamarády i přáteli, kteří mě dobíjí úžasnou pozitivní energií. Mám ráda svou rodinu i náš kolektiv. Mé životní motto nemůže znít jinak, než že s úsměvem jde všechno líp.

 

 

 

Hani, kdo Vás do soutěže přihlásil a jaká byla reakce, když jste se dostala mezi prvních deset nejkrásnějších a nejsympatičtějších soutěžících?

Do soutěže jsem se přihlásila sama.Za prvé jsem si říkala, že by bylo fajn vyzkoušet, jaké to je, na druhou stranu byla malá pravděpodobnost, že mě vyberou. A reakce??….. Nejdříve jsem si myslela, že si ze mě nějaká kámoška dělá srandu, ale poté co jsem zjistila, že je to realita, měla jsem ohromnou radost, stejně tak i mé okolí.      

 

Zúčastnila jste se někdy v minulosti již nějaké soutěže?

Ne nezúčastnila…..

 

Byla jste odmala spíše holčička s čistou sukýnkou, nebo spíše kluk – drak?

Řekla bych úplně normální holka. S kamarádkou jsme si hodiny a hodiny dokázaly hrát tady v parku u kašny. Koupily jsme si míček za 1,50 Kč a čas byl jenom náš… :-). Nebo jindy s ostatními spoluvrstevníky se tenkrát hrálo na schovku, na sochy, běhalo tady po kopcích, hrála se vybíjená, těch her byla spousta. Doma jsem odmala pletla. Chodila jsem mamce na vlnu. To co měla na svetr, já si z toho opletla panenky a na svetr už nezbylo. 🙂 Zato jak přišla doba tanečních, ráda jsem se načančala. Chtěla jsem pokaždé jiné šaty, takže mamka šila a já často čekávala do poslední chvíle, až je došije. To byly hezké časy… 🙂

 

Jaké máte záliby a co Vás v životě naplňuje?

Ráda pletu, maluji, ale na tyto zájmy moc času nemám. Za to zabrnkat si na kytárku a zazpívat, tak na to si čásek najdu, je to takový můj relax. Často se s kamarády a přáteli scházíme, uděláme si brnkanou. Jsou to fajn večery, kdy popovídám, zasmějem se, zazpíváme. Už odmala mám kolem sebe ráda lidi. Proto mně má práce vyhovuje a naplňuje. Každý náš zákazník, každý človíček je vlastně příběh a já jakožto žena za pultem jsem těch některých příběhů součástí. A to je na tom to hezké.

 

 

Bydlíte na Šumavě, jaké je Vaše oblíbené místo a kam byste vzala známé na procházku?

Na Šumavě je spousta krásných  míst, kam se dá jít. Máme tady Modravu, šumavské slatě, Kašperk, hned vedle je Pustý Hrádek, Velhartice, Hauswaldská kaple jinak zvaná “Šumavské Lurdy.” Říká se, že tam je zázračný pramen. Máme zámek Hluboká, Červená Lhota, ale se svými známými bych si sbalila svačinu a vyšla na Boubín. Při dobrém počasí je nádherný rozhled. Při cestě zpět, když už bych byla na Kubovce, stavila bych se u kamarádky na pralinkové knedlíčky. Za takovou procházkou by to byla sladká tečka.

 

Jak dlouho už pracujete v COOPu?

V naší prodejně Coop jsem asi tak 6let.

 

Proč by pro Vás měli hlasovat vimperští?

Naši zákazníci i moji známí vědí, že když u nás nakupují, jsem tam pro ně, stejně jako moje kolegyňky. Nejenže to beru tak, že reprezentuji v této soutěži naší prodejnu Coop, ale i ten náš šumavský kout, který je schovaný zrovna tady pod Boubínem. A přiznám se, že za každý hlásek jsem opravdu ráda.

 

Pokud se rozhodnou, že Vás podpoří, jakou cestou to mohou udělat?

Hlasovat mohou zdarma přímo na stránce http://www.coopclub.cz/sympatika/, kde mohou na svoji emailovou adresu odeslat jeden hlas.

 

Dále pak pomocí SMS zpráv. Konkrétně pro mě mohou poslat SMS ve tvaru (SYMPATIKA 10) na číslo 903 33 10. Cena jedné SMS je 10,- Kč.

 

V neposlední řadě pomocí hlasovacího kuponu otištěného v časopisu COOP Rádce 6/2013 a v COOP Novinkách 3/2013. Řádně vyplněný kupon je nutné odeslat do 31. ledna 2014 na adresu DELEX, s. r. o., Denisovo nábřeží 4, 301 00 Plzeň.

 

Všechny tyto způsoby hlasování platí do 31. ledna 2015. Za každý vámi poslaný hlas moc děkuji.

 

Kdy a kde se bude konat finále a vyhlášení výsledků?

Finále o vítězství a titul COOP Sympatika 2014 se budeme ucházet na tradičním plese COOP Centra dne 19. Února 2015 v Praze. Teprve tam se dozvíme výsledky hlasování… a to bude teprve překvapení J

 

Děkuji a přeji hodně štěstí v soutěži.

Lenka Doubková