‘Beatlemánie’ se vrátila!

Liverpool, 50. léta: hospodský rock, tvrdý rock, rámus  do té doby nevídaný, se  valí z nástrojů čtyř mladíků, kteří se odvažují ho veřejně prezentovat jako muziku. Na konci 50. let něco neslýchaného. Hodně rychle ale, partička John, Paul, George  a Ringo, díky  šílícím davům fanoušků, nezaměnitelné image a profíkům –  manažerovi Brianu Epsteinovi a producentovi Georgi Martinovi, ovládli hudební nebe. Staly se z nich idoly. Vtipní, veselí mladiství plyboyové, co rádi popíjejí, prohánějí holky a hlavně  se hudbou baví…

 

repre-ples-susice-049

 

repre-ples-susice-048

 

repre-ples-susice-050

 

Atmosféra na XV. Reprezentačním plesu města Sušice, si v ničem nezadala s tou na  liverpoolských koncertech…. Brouci Band – The Beatles Revival, plný sál, zvednuté ruce, pískot a  nespoutavá zábava byly hlavními atributy sobotního večera.

 

repre-ples-susice-052

 

repre-ples-susice-062

 

Letošní ples města se odehrával  i podle tradičních plesových scénářů – nechybělo  přivítání moderátorem Přemyslem Čechem,  úvodní slovo starosty Petra Mottla, taneční vystoupení TK Fialka Sušice a Marty Dance Klatovy, bohatá tombola, studený a teplý raut, kromě ‘brouků’  hrál taneční orchestr Obzor a hosté si, opět v originálně vyzdobeném sále, užívali hojnost dobrého pití a zábavy.

repre-ples-susice-004repre-ples-susice-044

    

 

 

repre-ples-susice-035      repre-ples-susice-039

 

 

repre-ples-susice-047

Výherci hlavní ceny si budou užívat víkendový wellness pobyt  v Hotelu Šumava***.

 

{gallery}susice/2015/02_unor/reprezentacni-ples-susice/{/gallery}

 

 

XV. Reprezentační ples města Sušice připravilo Sušické kulturní centrum, p.o., za pomoci a podpory mnoha partnerů a sponzorů. Všem, kteří se na přípravách a realizaci podíleli, patří poděkování, stejně jako účinkujícím a hostům plesu, kteří to v sobotu v nové vlně Beatlemanie pěkně rozbalili. Mediálním partnerem byl tradičně také www.sumava.eu > www.isusice.eu.

-red-