Marmeládová indiánka Ženou regionu…?

Může být Ženou regionu malá holka z lesa? Třeba… indiánka? Co myslíte?

BM: “Kdyby mě nejmenovaná I.V. 🙂 nenapráskala, netušila bych, co to za soutěž je. Pak přišel email, že jsem díky Ivance nominovaná, že mám poslat reprezentativní fotografii a… čekat. Po ruce byla “indiánka”, titulka z Lidových novin nedávno, a tak se mezi ctěnými podnikatelkami, úspěšnými manažerkami a různě společensky a sociálně, silně & obdivuhodně aktivními ženami z celé republiky ocitla… jedna marmeládovnice, jak mě tam pojmenovali…”

 

Držte Blance palce a podpořte svým hlasem naši šumavskou královnu marmelád, držitelku světových ocenění i světového rekordu!

 

VI. ročník ŽENA REGIONU

———-

 

NOMINACE

Blanka Milfaitová

blanka indianka
Profese: marmeládnice

Blanka Milfaitová je mladá žena, která je příkladem toho, že věci které se dělají opravdově, srdcem a s vášní, jsou věci, které vás dovedou k úspěchu.Marmelády, které tato žena vyrábí, a jež jsou výjimečné i svými mnohdy netradičními kombinacemi, dobývají svět. Vyráběla je dokonce i pro britský královský dvůr a českého prezidenta. Její originální myšlenkou je vyrábět marmelády přímo na místě sklizně ovoce, kdy z těch nejlepších a nejčerstvějších plodů vznikají ty nejlepší marmelády vynikající kvality. Přesně tak, jak velí dnešní trendy v gastronomii. Před její „Slunečnou Kavárnou” v Srní se pak na ně tvoří dlouhé fronty. V roce 2014 se svými výrobky a malou dcerkou vydala za hranice České republiky, absolvovala tour po celé Evropě a o svém putování nakonec napsala i úspěšnou knihu „Příběh opravdové vášně”...

HLASUJTE