Poděkování koledníčkům

  Oblastní charita       

Vimperk

Pravětín 23, 385 01  Vimperk...

 

 

 

Poděkování koledníkům

Tříkrálové sbírky 2015

 

V sobotu dne 21. 2. 2015 od 14:00 hodin proběhla v Městském kulturním středisku ve Vimperku již tradiční akce pořádaná Oblastní charitou Vimperk – Poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky.

 

 

 

 

Zahájení celé akce a úvodního slova se ujala Mgr. Dana Marková, ředitelka Oblastní charity Vimperk, která celou Tříkrálovou sbírku na Vimpersku zaštiťuje. Poté si vzal slovo pan farář, Mgr. Petr Misař, který všem přítomným také poděkoval a promluvil krátce o důležitosti Tříkrálové sbírky z pohledu duchovního.

 

Nejdůležitější částí akce bylo vřelé poděkování všem, kteří se na letošní Tříkrálové sbírce podíleli, předání dárečků, které letos vytvořili klienti nemocnice ve Vimperku v rámci ergoterapie, včetně předání informací o výtěžcích jednotlivých skupinek.

 

V rámci připraveného programu si koledníci zatančili i zasoutěžili, za odměnu mohli zhlédnout také hezkou hudební pohádku a k tomu všemu se mohli zakousnout do lahodných zákusků, šunkových chlebíčků a nechyběly ani další oblíbené pamlsky. Tato akce slouží také k předání spousty nových a důležitých informací, které pomohou v dalších letech k vylepšení a zdokonalení sbírky.

 

Po skončení zábavného odpoledne bylo vidět, že všichni zúčastnění odcházeli s pocitem radosti, že právě díky Tříkrálové sbírce mohli „podat pomocnou ruku druhému“.

 

Nám nezbývá nic jiného, než ještě jednou všem poděkovat, těšit se na další ročníky sbírky a doufat, že pokoříme „dvoustovku“, která letos vůbec nebyla v nedohlednu.

 

Nejen z tohoto důvodu žádáme další dobrovolníky, kteří chtějí pomoci, aby v případě zájmu zavolali na telefonní číslo 731 619 805 nebo napsali na e-mailovou adresu info@fch-vimperk.cz, popřípadě napsali na náš facebookový profil – Oblastní charita Vimperk.

 

 

Za Oblastní charitu Vimperk děkujeme také Městskému kulturnímu středisku ve Vimperku za bezplatné zapůjčení sálu a za organizační pomoc při této akci.

Za Oblastní charitu Vimperk Jana Brabcová