V pátek třináctého měl pech

Bez řidičáku, pod vlivem drog a ještě s vyřazeým autem naboural do mostu

SUŠICKO – Muž s osobním vozidlem narazil na mostě do zábradlí. Je podezřelý  hned z několika přestupků. 

Přes Volšovy jel v pátek 13. března 2014 v půl sedmé ráno 21letý muž ze Sušice s vozidlem zn. Ford Probe. Muž při projíždění levotočivé zatáčky dostal smyk a při nájezdu na most narazil do zábradlí vpravo. Na místo se dostavili policisté, podrobili muže dechové zkoušce a zkontrolovali i dlší náležitosti. Při kontrole zjistili, že dechová zkouška byla negativní, ale test na omamné a psychotropní látky byl pozitivní na konopí.  Na autě byla umístěna neplatná převozní značka, policisté zjistili že auto je od poloviny února  dočasně vyřazeno z provozu a také to, že  muž nevlastní řidičské oprávnění. Ke zranění nedošlo, škoda činí 30 tisíc korun a ke zranění osob nedošlo.
 
———–
Další zprávy:
Při kontrole barů zjistili dva podnapilé mladíky
V Sušici proběhlo v pátek 13. března letošního roku ve večerních hodinách bezpečnostní opatření zaměřené na podávání alkoholu mládeži. Do akce byli zapojeni policisté z obvodního oddělení a strážníci městské policie.

Při akci bylo zkontrolováno pět různých restauračních zařízení  se zaměřením na to,  zda nejsou osobám mladším 18 let podávány alkoholické nápoje. V rámci akcebyly zjištěny dvě mladistvé osoby, u kterých dechová zkouška ukázala 1,17 a 0,19 promile alkoholu. Dva mladíci byli převezeni na oddělení a následně policisté vyrozuměli zákonné zástupce.


 

Odvahu usednout za volant bez řidičáku sidodala alkoholem
KLATOVY – Ráno řidička najela s vozidlem do oplocení u domu.

S Audi A4 jela v sobotu 14. března 2015 v 6.20 hodin 25letá místní žena po ulici Podhůrecké ve směru od ulice Domažlické  k nádraží. U křižovatky s ulicí Máchova dostala s vozidlem smyk a narazila pravým bokem vozidla do oplocení u domu. Při dopravní nehodě řidička i spolujezdec utrpěli lehká zranění. Provedená dechová zkouška u řidičky ukázala 1,72 a opakovaně 1,64 promile alkoholu. Policisté zjistili, že žena nemá řidičák, svým jednáním způsobila škodu za 100 tisíc (70 tisíc na autě).
 
V Plzni našli dva mrtvé muže. Jednoho v řece, druhého v potoce
Policie vyšetřuje okolnosti úmrtí dvou mužů, jejichž těla se našla v neděli v Plzni. U muže, kterého našli lidé v Berounce v Bukovci, zatím není známa ani totožnost. Muž, jehož tělo se našlo ve Vejprnickém potoce, je z Klatovska. V obou případech byla nařízena pitva. K prvnímu nálezu vyjížděli hasiči krátce po 15. hodině. „Asistovali policii při vyproštění a ohledání těla, které se našlo v řece Berounce,“ sdělila mluvčí krajských hasičů Pavla Jakoubková.Druhého zemřelého člověka vyprošťovali hasiči před půl sedmou večer z Vejprnického potoka. Tělo se našlo asi 600 metrů od Vejprnické ulice v lesním porostu, v místě kde bylo hodně bahna.„U tohoto muže je totožnost známá. Je to jednašedesátiletý muž z Klatovska,“ uvedla  mluvčí plzeňské  policie Hana Štefflová.