Hokejový ples postoupil o level výše

O zhodnocení druhého ročníku Hokejového plesu ve Vimperku, který se konal minulou sobotu, jsme požádali trenéra těch nejmenších hokejistů, Davide Vinše.

 

 

 

Letošní, v pořadí již druhý ples HC Vimperk, postoupil opravdu o level výše. Vstupenek se oproti loňskému roku prodalo o něco více, což značí, že ten minulý se lidem líbil a pomalu se lidem dostává pod kůži. Odezva po plese byla opravdu veliká, za což jsme moc rádi.

 


Letošním plesem nás provázela moderátorka z Rádia Kiss Jižní Čechy Adéla Jirkalová. Ukázala svoji profesionalitu a i díky ní měl ples výbornou atmosféru. 
Hned na začátku programu jsme měli možnost vidět naše nejmenší hokejisty HC Vimperk, kteří nastupovali po jednom za potlesku rodičů a fanoušků hokeje. Z výrazu dětí bylo vidět, že to pro ně byl obrovský zážitek.  Každý malý hokejista obdržel tašku s dárky od vedení HC Vimperk.

 

Právě kvůli těmto dětem se Hokejový ples pořádá, neboť veškeré vybrané peníze z plesu jdou na nejmenší kategorie.

 

Pak již následovala volná zábava, tanec a bohatá tombola. Kapela DEFACTO opět předvedla svoji kvalitu a večer probíhal ve veselé náladě.

 

Velké poděkování patří všem těm, kteří se podíleli na přípravě tohoto plesu, ať je to již zmíněný HC Vimperk, ale také hlavnímu sponzorovi večera firmě Autoprogres Vimperk a jejímu majiteli panu Černému.

 

Za mojí osobu, bych chtěl poděkovat opravdu všem, co se na plese podíleli a přispěli k povedenému večeru. Jsme velmi rádi, že se z plesu stává tradice, že se lidé ptají a těší se na tuto akci, kde vládne výborná, přátelská a hokejová pohoda.

 

Určitě chceme v plesech pokračovat i v dalších letech a stále něco vylepšovat. Nejvíce nás těší zpětná reakce lidí, když Vám řeknou, že se pomalu dereme na špičku plesové sezony ve Vimperku. Budeme se snažit udělat z tohoto plesu ten nejlepší co tady je a je to pro nás velká motivace.

 

Děkuji.

David Vinš