Poškodil označení přejezdu a ujel

Policisté hledají svědky dopravní nehody

 U železniční zastávky Nemilkov došlo 1. dubna k dopravní nehodě. Neznámý řidič poškodil zařízení a ujel. 

 

Dosud nezjištěný řidič jel  v době od 6.45 do 8.40 hodin po silnici II. třídy číslo 171 ve směru od obce Nemilkov na Běšiny. Při průjezdu levotočivou zatáčkou, před železničním přejezdem číslo P 921 u železniční zastávky Nemilkov, řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy namrzlé vozovce a dostal s smyk.

 

S vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil pravou částí do doplňkového výstražníku železničního přejezdového zabezpečovacího zařízení. Vozidlo bylo dále odraženo na levou stranu komunikace, kde vjelo mimo silnici a narazilo levou částí do protisměrného výstražníku železničního přejezdového zabezpečovacího zařízení. V obou případech došlo k částečnému vyvrácení zařízení.

Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel a tuto nenahlásil na Policii ČR.

 

Policie ČR žádá případné svědky, aby neprodleně kontaktovali dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250 ( jinak linka “158” ). Informace můžete podat i na e-mail: kt.di.podatelna@pcr.cz.   

Policisté pátrají po neznámém vozidle a jeho řidiči, který způsobil poškození zařízení a ujel i svědcích uvedené dopravní nehody.

-red, p cr-