Aktualizováno – Sportovní víkend 11.4. – 12.4.

Fotbal:

 

 

VÝSLEDKY 17. KOLA I. A TŘÍDY

 

Sokol Bernartice – Šumavan Vimperk 0:2 (0:2)
Góly: 23. (11) Martin Šíp, 39. (11) Sýs. ČK: 1:1 (68. T. Češka – 68. Svěchota po 2 ŽK).

 

sestava Vimperka: Formánek – Blahout (K), Sýs, Sedláček, Děd – Pospíchal – Podskalský, Šíp Martin, Šíp Michal, Málek – Svěchota

střídali: Psutka za Podskalského, Pankratz za Michala Šípa

trenéři: Michal Uhlík, Jiří Košnař
vedoucí týmu: Milan Kavan

 

Hodnoceni trenéra Michala Uhlíka:

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř a navíc v jeho domácím prostředí. Hráče jsme nabádali k zodpovědnosti, trpělivosti a zároveň k rychlému přechodu do útoku. V prvním poločase jsme kopali dvě penalty a to po jasných faulech na Málka a Svěchotu. Ze strany domácích přišla po nařízení těchto penalt velká kritika sudího, která byla dle mého názoru naprosto zbytečná a do utkání vlila nervozitu. Ve druhém poločase vše vyústilo ve velmi nervózní hru a sudí to neměl jednoduché. Nakonec padly i dvě červené karty, po jedné na každé straně a oba hráči budou bohužel chybět svým týmům minimálně příští zápas. Mně samotného absence Vladana Svěchoty v příštím zápase proti Olešníku mrzí hodně. Ale to je fotbal a emoce k tomu patří. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě a zase o něco odskočili spodku tabulky, který také bodoval. V dalším kole přivítáme doma v sobotu od 15:00 hodin silný Olešník, který nás na podzim vysoko porazil a i když se nám v současné době daří, tak favoritem je Olešník. My jim ale nedáme nic zadarmo a zase se pokusíme něco uhrát.  
 
 
 {gallery}vimperk/2015/duben/fotbal_muzi_bernartice_vimperk/{/gallery}
 
 
Foto: Jan Škrle
 

 

Krajský přebor – starší  žáci
17. kolo

 

Šumavan Vimperk-Loko ČB 2-4 (3-0)

 

Gól: Klíma M. 2 

 

Sestava: Uhříček L.- Chráštansky J., Samec D.,Koubek J., Uhlík M.- Formanek J.,Klíma J., Frček L., Šimandl V.- Matoušek V.,Rod O. Střídali : Koloušek T., Bizek V., Pineau Š. ,Zahradnik J.   

                                                                     

Zapas jako přes kopírák !! 1. Minuta , hruba chyba a soupeř vede 1-0 . Když se začínáme trošku prosazovat a zda se , že jsme i lepši , přijde další chyba a je to 2-0 . Tim je zapas rozhodlý. Jediné pozitivum je výkon Lukáše Frčka a Matěje Klími, kteří odehráli velmi dobre utkání a patřili mezi nejlepší hráče na hřišti .Pokud chceme již bodovat musí se přidat i ostatní ……

 

{gallery}vimperk/2015/duben/fotbal_st_zaci_vimperk_loko/{/gallery}

 

 

Krajský přebor – mladší žáci
17. kolo

Šumavan Vimperk – Lokomotiva České Budějovice 3:0 (1:0)

branky: Koloušek 2, Švarc

sestava Vimperka: Tachajev, Chalupa, Bízek, Děd, Pineau, Červený (K), Vlček, Koloušek – Vrábel, Novotný, Vavřík, Švarc

trenéři: Lukáš Sýs, Vlastimil Červený

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse:
,,V sobotu k nám přijel soupeř, který nás na podzim jako jediný dokázal porazit, proto jsme se na toto utkání soustředili a chtěli jsme Lokotce podzimní prohru vrátit. Naši kluci hráli zodpovědně a předváděli plno pěkných akcí, díky tomu jsme dokázali vyhrát rozdílem tří branek a odskočit tak na šest bodů od našeho soupeře. Kluci hráli výborně, děkuji jim za předvedený výkon a musím všechny do jednoho pochválit. V dalším utkání odjíždíme hrát proti týmu Chotoviny/Větrovy, kde budeme chtít na náš výkon navázat.”

 

{gallery}vimperk/2015/duben/fotbal_ml_zaci_vimperk_loko/{/gallery}

 

 

foto:Zdeněk Formánek