Promenáda v plavkách a rozhovor s porotou

Promenáda v plavkách a rozhovor s porotou –  to byly dvě disciplíny, které rozhodly o finálové desítce nejkrásnějších Češek a Slovenek v  historicky prvním ročníku soutěže Česko – Slovenská MISS 2015. Koho ozdobí korunka vítězky?

 

finalistky reditelka

finalistky s ředitelkou soutěže

 

Kdo se stane první Česko-Slovenskou MISS 2015®?

Téměř 200 dívek se přihlásilo do inovované soutěže krásy na západě Čech. Česko-Slovenská MISS®, která vznikla z regionálního projektu Dívka Šumavy před pár dny obdržela registrační ochrannou známku!

 

nekonecne cekani

 

Po korunce krásy zatoužilo přes 30 dívek ze Slovenska, většina přihlášených byly dívky a ženy z Čech, odvahu našlo i 6 krásných maminek. Z videocastingu bylo do semifinále pozváno 60 dívek. Odvahu postavit se před odbornou porotu našla polovina z nich, z maminek bohužel nedorazila žádná. Dívky se sjely ze všech koutů Čech i Slovenska 2. května v Plzni. V semifinálové porotě usedli zástupci hlavních partnerů, oficiální fotograf Ivan Mladenov, majitelka Školy pro ženy, koučka Lenka Černá, stylistka Dita Bezděková a samozřejmě ředitelka soutěže, Pavlína Němečková.

 

porota
„Již v prvním kole nás potěšila vysoká úroveň, zájem a kreativita, se kterou dívky, slečny i maminky do soutěže vstupovaly. Osobně jsme měli možnost poznat tři desítky úžasných osobností a vybrat JEN pětici Češek a pětici Slovenek nebyl lehký úkol,” říká Pavlína Němečková.

Semifinálový casting trval téměř celý den a odehrál se ve dvou kolech, pohovor s porotou a promenáda v plavkách.
Jména dívek finálové TOP desítky:

 

finalistky spolu

 

Č. 1. VERONIKA MALÉŘOVÁ, 23 let, Rožnov pod Radhoštěm
Č. 2. VERONIKA ROBOTKOVÁ, 21 let, Jinošov
Č. 3. BARBORA FENCLOVÁ, 20 let, Plzeň
Č. 4. RADKA SKÁCELOVÁ, 26 let, Praha
Č. 5. DOMINIKA GAJDOŠOVÁ, 25 let, Hvodzdnica (SR)
Č. 6. PATRÍCIA SLANINKOVÁ, 20 let, Rozkvet (SR)
Č. 7. VERONIKA HROMŇÁKOVÁ, 21 let, Humenné (SR)
Č. 8. SÁRA PAVLA OBRCIANOVÁ, 19 let, Praha (SR)
Č. 9. INGRIDA ŠVECOVÁ, 22 let, Svinia (SR)
Č. 10. ŠTĚPÁNKA MILFAITOVÁ, 19 let, LEDCE

cesky

pětice “nej” českých finalistek

 

 

limuzina

Na dívky hned po castingu čekala před hotelem limuzína, která je odvezla na první společné představení na festivalu Plzeňanům v centru města.

Na první společné setkání se finalistky sejdou opět v Parkhotelu Plzeň 11. června. Finálový galavečer, který budou moderovat slovenská MISS ANDREA VEREŠOVÁ, spolu s MÍROU HEJDOU se uskuteční kde jinde, než v Evropském hlavním městě kultury, v Plzni 3. října.

banner1
Celý projekt se koná pod křídly neziskové organizace Krása v srdci a jeho charitativní poslání zůstává zachováno.
„Za celou naši historii jsme díky našim aktivitám přispěli částkou přes 500.000,- Kč na dobročinné účely a hodláme v tom aktivně pokračovat. Pro letošní rok jsme se dohodli na spolupráci s Dobrým skutkem. Jeho patronkou je rovněž maminka, moderátorka, modelka MISS ČR Lucie Křížková, s níž rovněž dlouhodobě spolupracujeme. Letos budeme sbírat finanční prostředky na výcvik asistenčního psa, což je velmi nákladnou záležitostí. Od dnešního dne, po celou dobu trvání soutěže se
na transparentním účtu 209 355 8036/5500 budou shromažďovat prostředky od dobrovolných dárců. My budeme nejen podporovat povědomí o této možnosti, ale aktivně se zapojíme v první řadě tak, že přispějeme z každé částky, kterou od našich sponzorů získáme 1 % na tuto sbírku. Budeme se rovněž snažit aktivně zapojit finalistky a samozřejmě na závěru galavečera se bude dražit korunka vítězky. Dražbou se sbírka uzavře. Finance letos budeme sbírat na výcvik asistenčního pejska pro paní Veroniku Šimonovou z Mělníka, které byla
banner2v mládí diagnostikována roztroušená skleróza. Má osmiletého synka a před pěti lety ji nemoc bohužel upoutala na vozík a pejsek pro ni bude velkou pomocí, oporou a podporou,” vysvětluje ředitelka soutěže.

Na finalistky čeká zajímavý program, krásné ceny jako finanční odměna 50.000,- Kč, pronájem luxusního automobilu Mercedes – Benz, vouchery na oblečení od Differentfashion.cz, šaty na míru šité od návrhářky Zuzany Lešák-Černé, vouchery na profesionální bělení zubů nejmodernější technikou, luxusní kosmetika, šperky, originální korunky od Miloše Vetengla, vouchery na koučinkové programy Školy pro ženy – Lenky Černé, do luxusních restaurací a mnoho dalšího. Dívky stanou před fotoaparátem špičkového fotografa Ivana Mladenova s vizáží od týmu studia Design Block Plzeň. Již v rámci soutěže absolvují trénink a školení jak pracovat se svým potenciálem, prezentovat se na veřejnosti, jak si udržet vyrovnanost, bojovat s trémou, ale i o zdravém životním stylu. Dívky samozřejmě čeká pohybová průprava, tréninky tance, chůze, natáčení medailonků apod.

VIDEOREPORTÁŽ ZE SEMIFINÁLE NAJDETE ZDE:

milan polak

 

***

Mediálním partnerem mezinárodní soutěže logo missje také logo šumava