Úspěšný víkend sušických fotbalistů

Sušičtí i v další kole potvrdili jarní zlepšené výkony a připsali si další zápas zakončený bodovým ziskem, tentokrát na hřišti Hvězdy Cheb. Utkání bylo vyrovnané a tak nebylo divu, že se po devadesáti minutách ukazatel skóre zastavil na stavu 3:3. V následném penaltovém rozstřelu se o rozdílový bod zasloužil sušický brankář Gill, který kryl tři pokutové kopy.

 

HVĚZDA CHEB – TJ SUŠICE   3:3 (1:1) PK 7:8

Branky: Pálenik 2, Linhart ; ČK: 0:1 ( Vrhel)

 

O tom, zda se sušickým podaří prodloužit jarní bodové zisky se můžete přesvědčit v neděli 10. května od 17.00, kdy na domácím trávníku přivítají druhý celek tabulky – fotbalisty Táborska B.

 

Utkání 20. kola okresního přeboru mělo na programu „povinné vítězství“, druhá Sušice B hostila doma předposlední Janovice. Plánovaného výsledku bylo sice nakonec dosaženo, ale domácí borci si určitě vítězství představovali snažší.

 

SUŠICE B – JANOVICE   2:0 (1:0)

 

Branky: 44. Hubáček Pavel, 82. Klíma Tomáš.

Rozhodčí Hovorka, ŽK 0:3.

Diváků 60.

 

I poslední sušický zástupce měl na programu utkání se soupeřem ze dna tabulky, na sušické Celtics vyšli v tomto kole fotbalisté rezervy Hrádku. I v tomto utkání zvítězil lépe postavený celek a tak se tři body stěhují do Sušice.

 

HRÁDEK B – SUŠICE C 0:3 (0:0)

 

Branky: 47. a 70. Blažek Lukáš, 52. Vinický Pavel.

Rozhodčí Mácal, ŽK 1:1.

Diváků 40.

 

 

(doc)