Sportovní víkend 16.5. – 17.5.

Fotbal:

 

VÝSLEDKY 22. KOLA I. A TŘÍDY

 

Šumavan Vimperk – 1.FC Netolice 2:6 (1:1)
Góly: Samohejl, Michal Šíp – Reindl 2, Mužík, Jirkovský, Urban, Vlášek.

 

Sestava:Formánek J.-Sýs L.,Sedláček M.,Děd J.,Blahout J.- Málek O.,Šíp M.,Šíp M.,Podskalský R.,- Samohejl P.,Svěchota V.

 

 

Třetí porážku za sebou musel zkousnout Vimperk. V konkurenci hokejového semifinále MS s Kanadou úřadovaly po vyrovnané první půli na hřišti Netolice. Brankáře Jiřího Formánka překonaly šestkrát a museli bychom dlouho hledat v archivu, kdy Vimperští doma obdrželi půltucet gólů..

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka:

Ostuda, ostuda, ostuda! Jinak nemohu toto utkání hodnotit. Naši hráči by se měli omluvit fanouškům Vimperského fotbalu a to mají štěstí, že kvůli semifinále hokeje na MS 2015 jich tam nebylo tolik. Náš výkon nejde okomentovat jinak než katastrofou. Poločas byl 1:1 a chtěli jsme vyhrát, ale co jsme předvedli ve druhém poločase, to nechápu. Od 60. minuty jsem znechuceně a smutně seděl jen na střídačce a už jsem neměl ani síly stát u lajny a křičet, burcovat hráče a dávat jim pokyny. Pro fotbalový Vimperk to byl smutný pohled. Již tři zápasy nehrajeme dobře a teď jedeme do Katovic, tak se z toho snad dostaneme a pokusíme se probrat a zase začít hrát fotbal, který jsme hráli na začátku jara. 

 

{gallery}vimperk/2015/kveten/fotbal_muzi_vimperk_netolice/{/gallery}

 

 

 

 

DSC 0043

KP starších žáků

 

ZVVZ Milevsko- Šumavan Vimperk    5-2  (1-1)

 

 

góly:  Uhlík M., Rod O.

 

 

sestava:  Jaroš M.- Koubek J., Kadlec D., Uhlík M., Samec D.- Matoušek V., Rod O. ,Frček L., Šimandl V.-Koloušek T., Klíma M.

 

střídali : Formánek J., Zahradník J.

 

Od začátku prvního poločasu jsme si vytvořili stálý tlak a měli  několik dobrých gólových příležitost.

Vedení 1:0 jsme se ujali  ve 21. minutě po faulu na Vojtu Šimandla.Penaltu proměnil Michal Uhlík. Bohužel další gól jsme do poločasu nepřidali a domácí vyrovnali  takzvaným náhodňákem na 1:1.

 

 

Druhý poločas začal deseti minutami hrůzy a po hrubých až školáckých chybách domácí vytáhli skóre na 4:1.Nám se povedlo snížit dalekonosnou střelou Ondry Roda na 4:2.Závěr utkání si domácí pohlídali a navíc ještě přidali další gól.

 

 

Zápas se mi hodnotí špatně, protože jsme byli lepším a fotbalovějším týmem .Můžeme litovat neproměněných šancí a začátku druhého poločasu. Musím říct,že nás porazil jeden hráč domácích,který si druhý poločas dělal na hřišti co chtěl řekl po zápase trenér Jiří Formánek..

 sad

 

 

KP mladších žáků

 

 

 

ZVVZ Milevsko- Šumavan Vimperk    0:3  (0:2)

 

góly:  Pineau, Vlček, Vrábel 

 

sestava: Tachajev – Vrábel, Bízek, Děd – Pineau, Červený (K), Vlček – Švarc 

 

střídali : Novotný, Kliment, Chalupa

 

 

 

Proti velmi kvalitnímu soupeři dokázali naši hráči vyhrát a po výborném výkonu dokázali zvítězit rozdílem tří branek. V brance náš tým podržel výborný Tachajev, který dokázal udržet čisté konto. Kluci hráli pohledný fotbal a musíme je za předvedený výkon pochválit. Díky tomuto vítězství si držíme pořád pětibodový náskok před Loko ČB. V dalším kole hostíme na domácím hřišti tým z Třeboně a pevně věříme, že doma tři body z venku potvrdíme.

 


 

DSC 0074

 

středa 13.5.2015 – hřiště Zdíkov 

 

Vimperk B – Prachatice 6:5 (3:1)

branky: Vondrášek Tomáš 5, Vinš David 

   

sestava:

r.2008– Kryštof R., Hudík T., Kalianko P., Vinš D., Karvan J., Drabeš F., Vondrášek T.

r.2009– Košnař D.

 

Vimperk B – Zdíkov 16:4 (5:1)

branky: Uhlík David 5, Havlan Vladimír 4, Vondrášek Tomáš 3, Košnař Denis 2, Hodina Petr 1, Krejčí Filip 1 

 

sestava:

r.2008- Kryštof R., Krejčí F., Vondrášek T., Havlan V., Hodina P.,

r.2009– Košnař D., Uhlík D. 

 

 

Trenéři: Košnař J., Vondrášek T., Havlan V.