Naděje na udržení v divizi mizí

Do spekulativní teoretické roviny se posunuly naděje sušického áčka na udržení divize pro příští ročník po dalším nevydařeném zápase, tentokrát doma s Karlovými Vary.

Domácím se nepodařilo předvést kvalitní výkon z několika předcházejících jarních zápasů. Soupeř se ukázal nad síly sušických a tak mohli četní diváci vidět pouze další domácí prohru.

 

SUŠICE – KARLOVY VARY  1:3 (1:1)

 

Branky:  29. Matějka – 19. a 75. Psohlavec, 84. Geňo.

Rozhodčí Kincl , ŽK 1:1.

Diváků 280. 

 

I další zápas nedává příliš nadějí na bodový zisk, čtvrtý celek tabulky FK Hořovicko na svém domácím hřišti mnoho bodů neztrácí. Zápas se hraje v sobotu 30. května od 17.00.

 

Postupové šance si ve 23. kole okresního přeboru zkomplikovali i hráči sušické rezervy na hřišti Bolešin. Výsledkem vyrovnaného utkání byla bezbranková remíza a v následném penaltovém rozstřelu připadl rozdílový bod domácím fotbalistům

 

BOLEŠINY – SUŠICE B 0:0 (0:0 ) PK4:3

 

Rozhodčí Staněk Luděk, ŽK 0:1.

Diváků 60.

 

Napravit reputaci po nevydařeném utkání s celkem Hor Matky Boží si chtěli hráči sušických Celtics. V domácím utkání přivítali družstvo z opačného konce tabulky – vedoucí Sokol Plánice. Pláničtí potvrdili, že svou cestu za postupem myslí vážně a ze Sušice odjeli s těsnou výhrou 3:2.

 

 SUŠICE C – S. PLÁNICE   2:3 (0:2)

 

Branky: 64. Žežulka Václav, 66. Hanula David – 27. Pláníčka Lukáš , 42. Bauer Marek, 53. Zavadil Marek.

Rozhodčí Říha, bez karet.

Diváků 30.

 

 

(doc)