Mouřenec hraje, zpívá a bude “pro děti”

Už tuhle sobotu,6. června, od 19 hodin vystoupí na Mouřenci “AD HOC QUARTET”. Toto hudební těleso doplněné o několik zpěvaček přijíždí až z Třebíče. Těšit se můžete na skladyby W. A. Mozarta, A. Vivaldiho, J. S. Bacha, G. F. Händela a dalších. Vstupné je pouze doporučené a činí 90 korun. Po koncertu je pro zájemce připravená komentovaná prohlídka kostela a kostnice a prohlídka nového muzea v prostorách sakristie a oratoře.

6.6. adhoc

 

 

V neděli 14. června vás od 15:30 zveme na jedinečný koncert kytaristky a zpěvačky Lenky Filipové. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejích, mimošumavští zájemci mohou využití on-line prodeje vstupenek na www.sirkus.cz. Hosty pořadu Concertino budou klavírista Jindřich Koníř a virtuos na keltskou harfu Sean Barry. Veškeré další podrobnosti ke koncertu najdete na stránkách přátel Mouřence.

 

14.6. filipová

 

 

A aby toho nebylo málo, přidává Lukáš Milota ještě pozvánku  do třetice:

“V neděli 21. června od 14 hodin zveme všechny na dětský den na Mouřenci s názvem: “Mouřenec dětem – děti Mouřenci”. Připravené jsou hry a soutěže, dětská prohlídka kostela plná legend a příběhů, nebo workshop, při kterém děti budou malovat Mouřenec. Obrázky pak vystavíme v kostele.”

 

Mouřenecké léto je tady !

-red-