Šumavský pohár již v neděli

Další díl Šumavský poháru MTB se koná již tuto neděli 7. června, ve Čkyni na Prachaticku.

 

Závody jsou otevřené pro všechny kategorie a mohou se jich účastnit nejmenší děti do 7 let, přes žactvo, kadety, juniory, příchozí muže i ženy až po dospělé elitní závodníky. Pořadatelem je čkyňský sportovní oddíl Outdoor Kids.

 

Tratě jsou postaveny tak, aby si své užily nejmenší děti a jejich rodiče na technicky ne úplně náročné trati, až po technicky i fyzicky náročný tříkilometrový okruh přes pole, louky, lesy, příkré kamenité meze, brody, roklinky a šutry pro kategorie kadetů a starších. Pokud se sejdou úplná prťata, bude pro ně vypsaný závod na odrážedlech na 150 metrů. Pro diváky i závodníky bude připraveno dobré zázemí s výborným občerstvením i zábavou pro děti, pro které budou letos připraveny heliem plněné nafukovací balónky. Pro vítěze jsou připraveny ceny od firmy BIKE FACTORY Strakonice, diplomy a medaile. Každý malý závodník a závodnice v kategorii U7 a U9 dostane po projetí cílem perníček. Vítězové, kromě cen dostanou, vynikající koláče a nelepší chléb v ČR od Pekařství Radotín (oceněno již 3x jako Kornspitz roku). Pro kategorii Elite jsou připraveny i finanční odměny.

 

Přihlašovat se můžete přes internet na stránkách www.cz-outdoorkids.eu, nebo www.jcp-mtb.cz. Pro ty, kteří to nestihnou, je možné se dohlásit přímo na místě a to nejpozději do 10:30 hod.