koupaliste nove 2015 19

Co budete o víkendu dělat vy?

Pokud počasí vytrvá a bude útočit na letní teplotní rekordy, bezpochyby většina z nás zamíří na nové koupaliště, aby prověřila jeho možnosti. Otevřeno je od 10 do 19 hodin.

 REPORTÁŽ Z OTEVŘENÍ KOUPALIŠTĚ NAJDETE na následujícím odkazu:

https://youtu.be/h04MRhq-nRY

koupaliste nove 2015  2

 

Co tu najdete?

Návštěvníkům (celková kapacita je 400 osob v areálu) jsou k dispozici dva bazény (bazén s oddělenou plaveckou a relaxační částí a dětské brouzdaliště), skluzavka, vodní hřiby, hřiště pro míčové sporty s půjčovnou sportovních potřeb, dětské hřiště, šatny a sociální zařízení, osm převlékacích kabin), občerstvení s pergolou, plochy pro opalování.

 

s-m-s logo

Provoz koupaliště

 

Správcem letního koupaliště je organizace Sportoviště města Sušice. Koupaliště je otevřené od června do září od 15 do 19 hodin ve všední dny, o víkendech od 10 do 19 hodin, v době letních prázdnin pak denně od 10 do 19 hodin.

Za celodenní pobyt zaplatí dospělý návštěvník 50 Kč, zlevněné celodenní vstupné (senioři nad 60 let , studenti do 26 let , žáci do 15 let) je 30 Kč. Za vypůjčení hřiště na plážový volejbal zaplatíte 100 Kč / hodinu (v rámci poplatku za hřiště je zdarma zapůjčení volejbalového míče a sítě), ostatní sportovní vybavení (volejbal, badminton, líný tenis, petangue, frisbee) si můžete půjčit za 20 Kč. Provozovatel je připraven umožnit organizování i dalších aktivit v areálu (cvičení apod.) podle zájmu a poptávky.

Tak ať to o víkendu příjemně hřeje a šplouchá!

 

****************

Pokud se necítíte  na koupaliště, řeku (ale také můžete splnit plavecké tréninkové dávky v krytém bazénu) – zkrátka vás voda neláká, pak si můžete vybrat z dalších TIPŮ NA  NEDĚLI (nejen), KTERÉ NAJDETE  ZDE:

akce cerven anonce

 

Příjemný letní víkend plný pohody a  dobré nálady přeje logo šumava