kemp

Baseballový kemp s rodilými mluvčími z USA

POZVÁNKA na letní baseballový kemp, který se uskuteční v červenci 2015.

 

 

Bude se konat ve Vimperku a Zdíkově. Přijedou zkušení lektoři z USA, včetně profesionálního trenéra baseballu. Je to i příležitost mluvit s rodilými mluvčími z USA, kterých přijede celkem asi dvacet. Nebude tedy chybět baseball, zábava, hry. Věřím, že tento strávený čas bude pro Vás skvělý a obohacující. Termín kempu: 5.7. – 10.7. 2015

Bližší informace : www.ecmvimperk.estranky.cz

 

   

 

Téměř souběžně je pořádán englisch kemp pro dospělé. Termín kempu: 6.7. – 10.7. 2015

Bližší informace : www.ecmvimperk.estranky.cz

Oba kempy jsou kempy příměstské.

 

 Jaké to bylo a bude?

Reakce na minulý kemp :

 

Právě jsem zahlédla Lauren, jak píše dopisy a je mi jasné, že bych měla také poděkovat všem, kteří byli na tomto kempu se mnou a s kterými jsem tu strávila nejlepší chvíle svého života! Takže vám všem chci poděkovat, za to, co jste pro mne udělali a OPRAVDU jsem si užila kemp od nynějška bude baseball a každý z vás zaujímat speciální místo v mém srdci!!! Je mi líto, že jsem si nemohla s vámi užít ten poslední den na kempu a musím přiznat, že už od svého odjezdu už mi opravdu, ale opravdu moc chybíte! Už teď se těším na další rok a doufám, že vás hodně přijde! Miluju vás a na ty z vás, se kterými už se nikdy zase nepotkám, nikdy nezapomenu! Ještě jednou díky, opravdu jsem si to s vámi užila!

Valerie

 

Tenhle letní baseballový kemp byl nejlepší, doposud jsem si myslela, že baseball je jen sport o tom, jak držíte pálku a chytíte míček, ale ne, tenhle sport ve mnohem víc, je úžasný!!! Ti lidé na fotce jsou nejlepší lidi vůbec a já je budu mít vždy ve svém srdci a vždy se mi bude chtít říci DÍKY!!!!! |Doufám, že se s vámi zase uvidím příští rok!

Všechny vás miluju!!!! Lauren