Srážka u Dlouhé Vsi si vyžádala zranění

Srážka dvou vozidel u Dlouhé Vsi ve středu v podvečer si vyžádala jedno zranění, dvě děti byly převezeny k vyšetření do nemocnice v Sušici, kde lékař potvrdil, že jsou v pořádku.

 

Hasiči, policie a záchranka se sjeli ve středu 29. července kolem čtvrté odpoledne k místu nehody dvou osobních vozidel u Dlouhé Vsi.

 

dlves

 

 

 

Krátce před tím řídil 23letý muž z Ústí nad Labem osobní vozidlo zn. Opel po komunikaci ve směru od Annína na Dlouhou Ves. Před Dlouou Vsí projížděl pravotočivou zatáčku a dostal smyk, při němž se zadní část jeho auta dostala do protisměru a narazil do protijedoucího vozu zn. VW Golf, které řídil cizinec. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cizince a dvě děti byly převezeny do zdravotnického zařízení v Sušici , kde lékař konstatoval, že u nich ke zranění  nedošlo. Hmotná škoda na havarovaných autech činí 250.000 Kč. Dechová zkouška na alkohol byla provedena u obou řidičů s negativním výsledkem.

 

dlves2

 

 

 

Cyklista na následky zranění zemřel

HORAŽĎOVICKO – Tragické následky měla bohužel nehoda zhruba  dvě hodiny předtím, kdy v obci Hradešice při dopravní nehodě došlo ke střetu motocyklisty s cyklistou. Na jízdním kole jel 69letý muž z Horažďovicka obcí Hradešice. Ve 14.42 hodin chtěl přejet hlavní komunikaci, ale v té chvíli  přijížděl od Nalžovských Hor motocyklista Došlo ke střetu při němž oba řidiči skončili na zemi , cyklista s těžkým a motorkář s lehčím zraněním. 69letý muž byl transportovánvrtulníkem  do nemocnice v Plzni, kde bohužel na následky zranění zemřel. Byla nařízena  soudní pitva, okolnosti nehody jsou dále v šetření P ČR.

 

Cyklistce zkřížil cestu pes

ŽELEZNORUDSKO – V úterý 28. červencejela v odpoledních hodinách 30letá žena z Přerova  na kole v lesním úseku ve směru od Poledníku na Prášily. U tzv. “Liščí díry” do jízdní dráhy cyklistce náhle vběhl pes a došlo ke střetu. Po srážce žena spadla z jízdního kola a zranila se, naštěstí byla vybavena ochrannou přílbou. Byla převezena do nemocnice v Sušici k ošetření. Dechová zkouška byla u cyklistky negativní. Škoda na jízdním kole a oblečení cyklistky byla přibližně vyčíslena na 3 000 Kč. Policisté zjistili i majitelku psa, která se nacházela na místě a pes se volně pohyboval, nehodu  dále šetří.

-red, pcr-