nehody

Dnešní nehoda přinesla smrt motorkáři

Smrtelné zranění motocyklisty

Dnes před devátou hodinou došlo k dopravní nehodě v obci Hradešice. Na motocyklu tovární značky Honda jel cizinec po komunikaci číslo I/22 ve směru od Klatov a došlo ke srážce s osobním vozidlem značky Škoda Felicia, které řídil 78letý muž. Řidič s osobním vozidlem na křižovatce vyjížděl z vedlejší komunikace. Motocyklista ve věku 41 let na následky zranění na místě zemřel. Byla nařízena soudní pitva zemřelého. Policie zjišťuje okolnosti dopravní nehody. Policisté komunikaci uzavřeli do 11.45 hodin a pro vozidla byla stanovena objízdná trasa.

 

Srážka vozidla s ovcí

 Po nárazu vozidla s ovcí se vozidlo dostalo do smyku a skončilo na střeše

V pondělí 24. srpna tohoto roku okolo 6.20 hodin řídil 47letý z Kolinecka vozidlo Peugeot 306 ve směru od obce Malonice na Velhartice. V místě před odbočkou na Velhartice, po projetí horizontu, se na komunikaci nacházelo stádo ovcí. Jedna ovce vběhla do jízdní dráhy vozidla, došlo ke střetu a řidič dostal s vozidlem smyk. Přejel do protisměru, vozidlo zůstalo vlevo mimo komunikaci a převrátilo se na střechu. Řidič utrpěl zranění a byl převezen do zdravotnického zařízení. Při nehodě byla zraněna  i jedna ovce, škoda je vyčíslena na 21 tisíc korun.

 

Řídil pod vlivem amfetaminu

SUŠICE – hlídkou policistů z obvodního oddělení byl v Sušici před půlnocí kontrolován v ulici Pravdova řidič vozidla tovární značky Škoda Felicia. 25letý muž z obce na Horažďovicku nepředložil potřebné doklady k řízení vozidla. Řidič se podrobil testu za účelem zjištění, zda neřídil pod vlivem omamných a psychotropních látek a test prokázal přítomnost amfetaminu.. Policisté muže převezli do zdravotnického zařízení v Sušici, kde se podrobil lékařskému vyšetření i odběru krve a moči a je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán správnímu orgánu.

 

-red, p cr-