Chceš umět řeči? Tak nebuď v křeči!

K domluvě potřebujeme jazyk

jazykyA i když především mateřský, tak čím dál tím častěji i ten cizí. Dnešní  žáci a studenti už  to, že se učí i několik jazyků, berou  jako samozřejmost. Dospělí se  leckdy ale s cizími jazyky,  repektive s potřebou jejich aktivního užití, setkávají  i desítky let po škole a tak hledají způsob, jak se učit snadno a rychle.

 

Nejde to? Ale jde, je jen třeba  začít a zbavit se mýtů, které o učení se  cizích jazyků panují – v dospělosti to nejde, děti se učí lépe a rychleji, nemám čas, je to těžké…

 

Nic není “zadarmo”, jak říkávaly naše babičky, ale  při zvolení správného přístupu a se správnou motivací  není ani  ve vyšším věku učení cizích jazyků “mučením”. krec

 

V Sušici mají teď nejen dospělí, ale všichni, kteří se chtějí zlepšit, učit, zdokonalit, další příležitost JAK NA TO . Do zbrusu nové učebny v  ul. Americké armády vás zve NOVÁ jazyková GREENSCHOOL.  Potkat se v ní mohou předškoláci i senioři, k dispozici studentům je rodilý mluvčí, vyučuje se zde i čeština pro cizince.

 

Září je výbornou příležitostí, kdy začít a naplnit své předsevzetí, že “letos se na to konečně pořádně vrhnu”. Tak přihlášky neodkládejte, domluvte se třeba s kamarádem, ať vám konverzace jde snáze,  a pusťte se do toho! Výuka začíná 14. září.

 

greenschool inzerát

 

-PR, red-