Série remíz pokračuje

 

Zápas dvou nováčků krajského přeboru byl v neděli k vidění na sušickém stadionu, když domácí z pozice průběžného lídra tabulky přivítali na svém hřišti fotbalisty Startu Luby .

Domácí začali pěkně, už ve 4. minutě se trefil Králík. Následovaly další šance, ve 26. minutě fauloval hostující Čížek a po červené kartě zamířil do sprch, následný pokutový kop zneškodnil pěkným zákrokem brankář hostí.

 

Okřídlené fotbalové „nedáš-dostaneš“ se ukázalo v zápětí, ve 34. minutě se trefil z přímého kopu hostující Voráč a tak se oba týmy v poločase odebraly do kabin za vyrovnaného stavu.

Ve druhé půli se osmělil i soupeř a jeho útoky nabývaly na intenzitě a nebezpečnosti. Přesto skórovali opět domácí – v 78. minutě se trefil kanonýr Varga. Radost ze zisku všech bodů zkazil v 90. minutě sušickým Voráč, který svým druhým gólem v zápase určil konečné skóre.

V následných penaltách se sušičtí exekutoři poučili z předchozího zápasu a rozdílový bod tentokrát zůstal doma.

 

TJ SUŠICE – START LUBY 2:2 (1:1) PK 5:4

 

Branky : 4. Králík Jaromír, 78. Varga Imrich – 34. a 90. Voráč Jan.

Rozhodčí: Šlajs Jakub – Vocelka Milan, Maroušek Karel; ŽK 2:5; ČK 0:1 (26. Čížek Aleš )

Diváků 250.

 

V sobotu 19. září čeká na hráče sušického áčka zápas s Chotíkovem.

 

 

Den před utkáním krajského přeboru mezi TJ Sušice a Startem Luby se v šestém kole okresního přeboru utkaly rezervy obou klubů. Přestože se jednalo o zápas sousedů v tabulce, konečný výsledek tomu nenapovídal. Sušičtí tentokrát i díky poměrně malému hráčskému kádru nepředvedli příliš oslnivý výkon a z Lub si odvezli poměrně vysokou porážku.

 

START LUBY B – TJ SUŠICE B  4:1 (1:0)

 

Branky : 40. Šůs Miroslav, 50. a 82. Voráček Přemysl. 72. Pikhart Radek – 93. Marek Luděk.

Rozhodčí: Stach Vladislav ;ŽK 1:1

Diváků 80.

 

Na fotbalisty sušických „celtics“ čekalo derby s rezervou Hrádku. Domácí Hrádek se aktuálně pohybuje na čele tabulky a tak na sušické čekal přetěžký úkol, pokusit se s fotbalisty „zpoza kopce“ alespoň udržet krok. To se nepodařilo a „celtics“ utržili v Hrádku po nervozním výkonu slušný výprask. Za domácí se hattrickem prezentoval Adamec a spolu s dalšími dvěma brankami Rady a Bigasze to znamenalo 5:0 pro domácí.

 

HRÁDEK B – SUŠICE C 5:0 (2:0)

 

Branky : 5., 36. a 58. (PK) Adamec Tomáš, 55. Rada Jan, 73. Bigasz Robert.

Rozhodčí: Staněk Luděk; ŽK 0:5

Diváků 70.

 

 

(doc)