Motorkáři z Black Dogs zastavili na Javorníku

Motorky brázdící Šumavu navštívili uživatele v DOZP, Sociální pohoda, o.p.s., Javorník

 

DSC03730

 

Sobota 3. října se nesla ve znamení burácejících mašin, které se projížděly prosluněnou šumavskou přírodou. Atmosféru motorkářského srazu ochutnali i uživatelé Domova pro osoby se zdravotním postižením, Sociální pohody, o.p.s., Javorník. Na netradičním setkání má velkou zásluhu MUDr. Ivan Kolář, který přišel s myšlenkou navštívit uživatele s bandou drsných motorkářů.

 

DSCN2944

 

Uživatelé Sociální pohody si prohlédli nablýskané motorky a plně nasávali vůni nastartovaných motorů. Motorkáři, kteří přijeli na svých silných strojích k nám do Domova  patří do klubu Black Dogs LE MC (http://www.blackdogslemc.cz/ ). Členové jsou z celé České republiky – Black Dogs LE MC  dnes sdružují hasiče, policisty, lékaře, soudce a další pracovníky složek, které se podílí na záchraně lidských životů, ochraně zákona a obraně země.

 

DSCN2952

 

“Tahle akce nás mile překvapila a potěšila. Určitě jsme za takovou příležitost pro naše uživatele rádi a opravdu si vážíme zájmu motorkářského klubu, se kterým jsme se hned domluvili na další podobné setkání,” neskrývaly  radost sociální pracovnice domova Eliška Vachelová a Marie Káňová.

 

{gallery}susice/2015/10_rijen/javornik_motorky/{/gallery}