Sportovní víkend 17.10. – 18.10.

Fotbal muži – I. A třída, sk. A

 

DSC 0067

 

Sokol Sezimovo Ústí – Šumavan Vimperk 6:1 (3:0), 18., 40. a 48. Kutner, 45. Nikl, 75. Vilímek, 79. Škarda – 5. Tischler. ČK: 0:1 (73. brankář Hrubý za zmaření gólové šance). Hattrickem se blýskl sezimoústecký kapitán Aleš Kutner.

 

 

 

Krajský přebor starší žáci

 

 

FK Vodňany-  Šumavan Vimperk   1:5  (0:3)

 

 

 

střelci: Červený O.-2, Koloušek T., Chrášťanský J., Matoušek V.

 

 

 

sestava:  Jaroš M.- Uhříček L., Uhlík M., Vrábel M., Švarc M.- Vintr L., Červený O., Rod O., Matoušek V.- Chrášťanský J., Koloušek T.

 

 

 

střídali : Chvosta V., Chalupa L.

 

 

 

Hodnocení trenéra Jiřího Formánka:

“K dnešnímu zápasu jsme nastoupili ve velmi improvizované sestavě a na velmi těžkém a podmáčeném terénu.  I tak jsme se od začátku ujali taktovky a celý první poločas diktovali tempo hry. Hned ve 4.minutě se dostal k odraženému míči Tomáš Koloušek a pohodlně dal na 1:0. V 11.minutě dorazil vyraženou střelu brankářem Honza Chrášťanský  a v 15.minutě střelou k tyči dal Vašek Matoušek na 3:0. Další šance jsme již do poločasu nevyužili.

 Po příchodu z kabin jsme nechali nadechnout domácí. Po řadě nepřesností v záloze a v obraně snížili na 1:3. Malinko jsme znervózněli a na 10 minut fotbal ze hřiště úplně zmizel. Pohodlné vedení nám vrátil dvěma pěknými góly Ondra Červený a utkání jsme dovedli do vítězného konce.”

 

 

Velmi dobře zahráli zaskakující hráči Michal Vrábel a na postu obránce náš brankář Lukáš Uhříček.

 

 

 

Krajský přebor mladší žáci

 

FK Vodňany-  Šumavan Vimperk 0:6 

Branky: Chvosta, Uhlík, Podroužek, Kubačka, Chalupa, Bašta

 

 

 

 

Hokej muži – Krajský přebor

 

 

VIMPERŠTÍ HOKEJISTÉ PODLEHLI RADOMYŠLI 6:2

5. kolo KLM

sobota 17.10.2015 20:00 – ZS Písek

 

TJ SOKOL RADOMYŠL

6:2

(2:2,2:0,2:0)

VIM

Góly a nahrávky: 4. Pěnička (Burkoň, Jungbauer), 8. Duchoň (Jan Kudrna), 23. Koupal (Duchoň), 32. Burkoň (Jungbauer), 56. D. Mazanec (Jungbauer), 58. J. Řehoř (Burkoň, Jungbauer) – 1. Plouhar (Vinš, Paule), 20. R. Sitter (J. Předota, B. Král)
Rozhodčí: Urban – Deim, Šimánek
Vyloučení: 7:4
Využití: 2:1 
Diváků: 104

 

TJ Radomyšl: L. Kadlec – Pěnička (50. Kajtman), Burkoň, M. Škoda, D. Mazanec, Jan Kudrna, Ruda – J. Řehoř, Stropnický, Jungbauer, Duchoň, Vlk, Koupal, O. Gába, Zd. Javůrek, Kurz, Skala. Trenéři Radek Volf a František Lifka

 

HC Vimperk: Pixa – O. Předota, M. Horejš, R. Sitter, Vávra, Vítovec, J. Předota, L. Vavřík – Vinš, Plouhar, Paule, Hail, B. Král, P. Novotný, Lang, Kouba, Voldřich, Krejsa