Policie hledá svědky nehody v Sušici

Policisté žádají občany o spolupráci

SUŠICE – Na ulici Nádražní došlo v pátek 23. října před šestou hodinou ranní k dopravní nehodě. Hledáme svědky i řidiče vozidla.

V pátek 23. října 2015 došlo v Sušici k dopravní nehodě na ulici Nádražní. V 5.50 hodin jela cyklistka na jízdním kole po ulici Nádražní ve směru od nádraží do centra. U areálu firmy Spak do zadní části jízdního kola narazil neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který jel opačným směrem a na komunikaci se otáčel. Po nárazu cyklistka z jízdního kola spadla na vozovku, kdy k jejímu zranění nedošlo a na jízdním kole vznikla škoda přesahující 700 Kč.

Účastníci se na místě domluvili o dalším postupu, ale cyklistka věc oznámila na policii. Na základě výslechu cyklistky bylo zjištěno, že muž jel v době nehody údajně do zaměstnání. Muž byl vyšší postavy, věk kolem čtyřiceti let, na očích měl dioptrické brýle a řídil osobní automobil. Policisté pátrají po možných svědcích dopravní nehody i po muži, který v uvedené době řídil osobní automobil.

 

Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250, nebo na tísňovou linku Policie ČR nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

-red-