MUŽI VSTOUPILI DO DRUHÉ POLOVINY SOUTĚŽE VYSOKOU PORÁŽKOU

MUŽI VSTOUPILI DO DRUHÉ POLOVINY SOUTĚŽE VYSOKOU

PORÁŽKOU

 

12. kolo KLM

 

neděle 22.11.2015 17:00 – ZS Vimperk

 

VPK

6:12

(2:5,2:4,2:3)

DSCB

 

Góly a nahrávky: 5. Lang (Krejsa, Paule), 8. Krejsa (J. Předota), 28. J. Předota (Krejsa, Lang), 39. Krejsa (Paule, J. Předota), 47. Horejš (Hail), 58. J. Sitter (J. Předota, O. Předota) – 4. Dan Mikeš (R. Suchánek ml., Vomela), 5. D. Nedorost (Dan Mikeš, Vomela), 8. R. Šulčík (Zich, Vojta), 12. Dan Mikeš (Chaloupka, D. Nedorost), 20. Jindra (Zich, Fleischman), 27. D. Janda (J. Hanzal, Šesták), 32. Šesták (R. Suchánek ml., Dan Mikeš), 38. Šesták (Chaloupka, D. Nedorost), 40. Fleischman (Tupý), 48. D. Janda (J. Hanzal, Tupý), 49. R. Šulčík (Sumerauer), 53. R. Šulčík (Fleischman, Zich)

 

Rozhodčí: Vovčko – Diviš, Sýkora

Vyloučení: 3:6, Novotný (VIM) 10 min, Cikán (DSČB) 5 min+do konce

Využití: 2:2

Diváků: 328


HC Vimperk: Robl (8. – 40. Pixa) – O. Předota, R. Sitter, M. Horejš, J. Předota, Vítovec – J. Sitter, Vinš, Paule, Kouba, Hail, Plouhar, Krejsa, Lang, P. Novotný

 

David Servis: Vojta – Chaloupka (41. Zíka), Vomela, Jindra, Zich, Cikán, Tupý – D. Nedorost, R. Suchánek ml., Dan Mikeš, Šesták, J. Hanzal, D. Janda, R. Šulčík, Sumerauer, Fleischman

 


Do druhé poloviny základní části Krajské hokejové ligy vstoupili vimperští hokejisté v neděli 22. listopadu utkáním proti David Servisu České Budějovice, kterému podlehli vysoko 6:12 po třetinách 2:5, 2:4 a 2:3. Tým z jihočeské metropole, v jehož dresu nastupují hráči se zkušenostmi z extraligových a prvoligových soutěží, dosud v žádném utkání neztratil ani bod a s přehledem vede tabulku soutěže.

 

Kvalita hostujícího kádru se projevovala již od prvních minut zápasu a na domácí branku se valil jeden útok za druhým. Domácí odolávali do 4. minuty, v níž se rozjel brankostroj hostů, který se zastavil na čísle dvanáct. Vimperk dokázal překonat hostujícího brankáře celkem šestkrát a to se zatím žádnému jinému týmu nepodařilo. Hosté, kteří byli o třídu lepší, zaslouženě zvítězili, ale zároveň je třeba smeknout před snahou a bojovností všech vimperských hráčů.

 

 

Za zmínku stojí dvojité střídání domácích brankářů, kdy se oba spravedlivě podělili o porci odchytaných minut i o inkasované branky a také čtyřbodové výkony vimperských hráčů Václava Krejsy (2+2) a Jana Předoty (1+3). Následující utkání hraje Vimperk proti dalšímu těžkému soupeři z čela tabulky.

 

 

V neděli 29. listopadu se představí na ledě Českého Krumlova.

 

 

Foto:  Zdeněk Formánek

 

 

{gallery}vimperk/2015/11_listopad/hokej_muzi_vimperk_david_servis_cb/{/gallery}