“Rozhodli jsme se pomoci… “

Vyhořel jim domek, přátelé pomáhají  s opravou i sháněním potřebných peněz

 

 

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech


O tom se bohužel přesvědčili Mirella Tůmová a Miroslav Šisler, kterým na konci října vyhořel opravovaný rodinný domek ve Velharticích. 

jcted.cz
Oba dva jsou nejen v Sušici  známí  zejména v kulturním a uměleckém světě, a tak se jejich přátelé “z branže” rozhodli jim v jejich tíživé situaci pomoci.

 

V neděli 29. listopadu 2015 v 15.00 hodin v kinosálu Sirkusu vystoupí Broučci a Chlapi Sušického dětského sboru, Flétnové trio ZUŠ Horažďovice, Komorní soubor a saxofonisté ZUŠ Sušice a Štěpán Potužák se svojí kytarou. Na závěr ještě chystáme malé překvapení. A pak se všichni společně můžeme vydat na sušické náměstí, kde bude slavnostně rozsvícen vánoční strom. Vstupné na koncert je 100 Kč, kdo bude chtít přispět víc, samozřejmě může…

 

Vstupenky se budou prodávat až na místě. Pokud se rozhodnete přijít, tak věřím, že spolu prožijeme pěknou chvilku a navíc společně pomůžeme slušným lidem. Děkuji Vám již teď!” okomentovala situaci  spoluorganizátorka akce Milena Naglmüllerová.

 

Jestliže se na nedělní koncert nedostanete a přesto byste i vy rádi pomohli, můžete přispět jakoukoli finanční částkou na transparentní účet:  115 – 1471580237/0100, zřízený pro tento účel.

 

otevřená srdce
Protože se redakci a portálu www.sumava.eu  líbí nápad, jak pomoci,  i samotný fakt, že to s námi přece jen není tak špatné, když dokážeme soucítit a být nápomocní jeden druhému, připojuje se do akce  v rámci svého projektu podpory  “Otevřená srdce”. A to nejen  slovy a šířením této myšlenky, ale také  finančním  příspěvkem na uvedený účet.

 

Děkujeme vám, že pomáháte s námi!


-red-

 {jcomments off}