Zbytečná prohra HC Vimperk

VIMPERK NA HLUBOKÉ DVĚ TŘETINY VEDL, PŘESTO PROHRÁL 3:2

15. KOLO KLM

neděle 13.12.2015 17:00 – ZS Hluboká

 

 

hluboká

3:2

(0:2,0:0,3:0)

VIM

 

Góly a nahrávky: 44. Moudrý (Žlůva, M. Janda), 47. Miler (M. Černý, J. Šimek), 54. Oulík (Miler, Moudrý) – 13. Kouba (R. Sitter), 20. R. Sitter (O. Předota)
Rozhodčí: Poskočil – Vaňásek, Soukup
Vyloučení: 6:3
Využití: 0:0
Diváků: 130

 

Hluboká: Dašek – P. Bělohlav, Jan Formánek, Hejda, Žlůva, Maurenz – M. Černý, Miler, J. Šimek, Moudrý, Oulík, M. Janda, Sedlák, Masnička, Gottwald

 

Vimperk: Robl – O. Předota, Horejš, Voldřich, R. Sitter, Vítovec, J. Předota – J. Sitter, Vinš, Paule, Kouba, Hail, Plouhar, Krejsa (30. Jan Bárta), Lang, P. Novotný

 

Tradiční utkání pod širým nebem čekalo na vimperské hokejisty v neděli 13. prosince v Hluboké nad Vltavou, kam přijeli změřit síly s domácími Rytíři. 

 


První třetina byla zcela v režii vimperského mužstva a byli to právě hosté, kteří se ve 13. minutě díky Koubově dorážce ujali vedení v zápase. V závěru první části hráli hosté přesilovku a pár vteřin poté, co se domácí hráč vrátil do hry, přidal druhý gól Radek Sitter.

 

 
Ve druhé třetině byli opět aktivnější hosté, kteří si vypracovali několik vyložených brankových příležitostí, ale žádnou z nich nedokázali proměnit a tak po čtyřiceti minutách Vimperk stále vedl o dvě branky. 

 


V poslední části dokázali domácí Rytíři neproměněné šance hostí dokonale potrestat. Nejprve snížili při vyloučení Vinše ve 44. minutě a poté dvěma brankami ve 47. a 54. minutě otočili výsledek utkání ve svůj prospěch. Hosté ze Šumavy v utkání doplatili na neproměněné šance a po dvou vítězstvích nad silnými soupeři prohráli na Hluboké 3:2. 


Nezbývá než věřit, že naši hráči opět zabojují a v dalším zápase naváží na předchozí výkony a potvrdí vzrůstající formu.

 

Tímto zveme všechny diváky na neděli 20. prosince na domácí utkání proti Radomyšli.

 

{JCOMMENTS OFF}