Benzinku přepadl 27letý muž

Loupežné přepadení

KLATOVSKO – V úterý ráno přišel maskovaný muž se zbraní na čerpací stanici a chtěl peníze. Po šesti hodinách jej policisté zadrželi.

 

V úterý 15. prosince  před šestou hodinou ranní přišel do objektu čerpací stanice na Běšinsku maskovaný muž, který měl na sobě tmavé oblečení, na hlavě kuklu a na očích tmavé sluneční brýle. Muž pod pohrůžkou namířené pistole přinutil obsluhující ženu k vydání finanční hotovosti, kterou žena vložila do igelitového sáčku, jenž si s sebou pachatel donesl.

Po obdržení peněz muž místo opustil. Policisté pátrali po pachateli loupeže a intenzivním šetřením byl zjištěn podezřelý muž, který byl krátce po dvanácté hodině zadržen a následně se k činu doznal. Vydal i zbraň, peníze a veškeré oblečení, které měl na sobě při činu a byl převezen do policejní cely.

Následující den 27letý muž z Klatovska obdržel osobně od komisaře usnesení o zahájení trestního stíhání ze zvlášť závažného zločinu loupež. Byl podán návrh na jeho vzetí do vazby, ale obviněný přislíbil, že se nebude dopouštět žádné trestné činnosti a zároveň byl uložen dohled probačního úředníka. Trestní stíhání muže probíhá na svobodě. 

 

– p cr-

{jcomments off}

—————————————————–

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu