Předstíral, že je někdo jiný, do vězení se mu nechtělo

Prchal přes zahrádky a pak se vydával za jiného – marně

Před policisty utíkal a nedokázal prokázat svoji totožnost 57letý muž ze Sokolovska, který se ukrýval na Sušicku.

Policisté chtěli provést ve středu 20. ledna letošního roku kontrolu totožnosti muže, který pobýval v obci na Sušicku.  Před čtrnáctou hodinou policisté přijeli k domu, kde byl muž na dvoře a měl na sobě reflexní vestu. Když  uviděl policisty,  utekl na zahradu a přes dvě kamenné zídky na sousední pozemky. Následně byl policisty vypátrán za obcí, vestu měl složenou v kapse oblečení.

Muž byl vyzván, aby prokázal svoji totožnost, ale nepředložil žádné doklady a nejdříve uvedl smyšlená dvě jména , proto  byl převezen na obvodní oddělení ke zjištění totožnosti. Muž nedokázal hodnověrně prokázat kdo vlastně je, to ale muže zákona nezmátlo, Zjistili, že 57 letý muž  ze Sokolovska obdržel od Okresního soudu v Sokolově příkaz k nástupu do výkonu trestu odnětí svobody a protože  nenastoupil a “zmizel”, bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání.

Muž byl za doprovodu policistů převezen do věznice v Plzni.

 

 ——————–

 

20letý řidič  Suzuki nezvládl zimní silnici

Ve středu 20. ledna v 7.55 hodin, jel 20letý řidič ze Sušicka s vozidlem tovární značky Suzuki Alto po komunikaci za obcí Posobice směrem na Petrovice u Sušice. Při jízdě na komunikaci s ujetou vrstvou sněhu nepřizpůsobil rychlost jízdy, kdy brzdil v okamžiku kdy se míjel s  protijedoucím vozidlem. Jeho auto se dostalo do smyku a  do protisměru, kde se bočně střetl s VW Sharan, jehož řidič se ještě snažil střetu zabránit, bohužel marně.  Řidič vozidla Suzuki byl se zraněním převezen do nemocnice v Klatovech. Zimní pneumatiky byly osazeny na obou vozidlech. Dechovými zkouškami bylo vyloučeno užití alkoholu před jízdou. Celková škoda činí 45 tisíc korun.  

 

– p cr, red-