Pohodáři si hráli s koulemi

p1260277

 

Sušičtí senioři a seniorky si hráli s koulemi a stálo to za to

 

Ve středu 20. ledna se všichni Pohodáři sešli v hotelu Pekárna a ‘hráli si tam s koulemi’. Počasí jim na cestu za zábavou celkem přálo, nemuseli se bát, že by jich přišlo málo, mráz ten den polevil a tak ani chodníky neklouzaly.

p1260315 p1260369

p1260418

 

 

Na bowlingu, o které je zde samozřejmě řeč, byli někteří poprvé a tak okukovali, jak držet kouli, jak hodit. Ostřílení borci, kteří tu poprvé nebyli, vše předvedli a nastal boj. A to takový, že se zbláznilo i počitadlo a musela přijít obsluha, aby vše znovu správně naladila. Při pohledu na bojovnou náladu a radostné poskakování, když se povedlo kuželky srazit všechny, jsem si říkala, že i když jsou  občas  tihle dříve narození  mládím tak trochu  zapomínaná generace, ve skutečnosti jsou duchem mladí také.

p1260295   p1260422

 

Jen ty kosti a svaly už nejsou tak pohyblivé. Legrace byla veliká, smích se ozýval celým prostorem a všichni si to jaksepatří užili. Senioři tak předvedli, že do starého železa rozhodně nepatří.Když se podíváte na loňské akce na jejich internetových stránkách, dáte mi jistě za pravdu, že to nejsou typičtí důchodci z čekáren u lékařů a front před slevovými regály. Toto jsou totiž lidé, kteří se stále chtějí a umějí bavit, i když jim již není dávno dvacet let. Ale možná by některé mladé ještě strčili s přehledem do kapsy. A plánů na to mají na letošní rok dost a dost.

Za příjemné prostředí a vstřícné podmínky pro “pohodářskou akci” si poděkování zaslouží   vedení hotelu a jeho zaměstnanci – děkujeme!

Internetové stránky klubu Pohodář již fungují, najdete na nich ve fotogalerii akce z loňského roku a plány na letošní. Adresa je www.seniorpohodar.vesele.info tak se podívejte.

 

M. Bubeníková

 

{gallery}susice/2016/01_leden/pohodari_bowling/{/gallery}

 

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu