V rozmezí šesti dnů dokázali třikrát vyhrát

V rozmezí šesti dnů dokázali mladší žáci třikrát vyhrát

 

Od neděle 24. ledna do soboty 30. ledna 2016 čekala na mladší žáky HC Vimperk porce tří zápasů Ligy mladších žáků skupiny H+I. Nejprve v neděli 24. ledna na svém ledě přivítali tým z Českého Krumlova, poté ve středu zajížděli ke svému Winter Classic zápasu na venkovní hřiště na Hlubokou nad Vltavou a hned v sobotu opět na domácím ledě hostili velmi ambiciózní tým Střelců z Jindřichova Hradce.

Všechny tři utkání se vimperským mladíkům podařilo vyhrát a i díky těmto výhrám si stále drží první příčku v tabulce, která je však do pátého místa velmi vyrovnaná a rozdíl mezi prvním Vimperkem a pátými Domažlicemi je rozdíl pouhých šesti bodů.

 

NEDĚLE 24.01.2016

HC VIMPERK – HC SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV 7:2 (3:2,2:0,2:0)

Branky: 1. Beníšek (Slanina, Eignerová), 18. Beníšek (Tykalová), 20. Slanina (Czerweková), 37. Beníšek, 40. Beníšek (Eignerová), 50. Beníšek (Krejčí), 58. Slanina (Eignerová, Beníšek) – 11. Turek (Šimon), 17. Kamiš (Kupec)

Hodnocení trenéra Martina Willmanna: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě jsme otevřeli skóre. Pak se však naši hráči přizpůsobili hře soupeře, přestali jsme bruslit a hrát týmově a naše hra byla velmi neurovnaná. S tímto pojetím naší hry jsem nebyl vůbec spokojený.

 

STŘEDA 27.01.2016

HC KNIGHTS HLUBOKÁ N/VLT. – HC VIMPERK 1:13 (1:5,0:4,0:4)

Branky: 9. Říha (Nosek) – 5. Beníšek (Slanina, Willmann), 8. Tykalová (Willmann, Vaník), 13. Beníšek (Koška), 16. Slanina (Beníšek, Koška), 17. Eignerová (Tykal, Štěpánek), 26. Willmann (Slanina, Czerweková), 34. Vaník (Tykalová), 36. Beníšek (Koška), 39. Beníšek (Koška, Willmann), 42. Czerweková (Willmann, Tykal), 48. Koška (Beníšek, Slanina), 48. Eignerová (Tykal, Štěpánek), 59. Štěpánek (Eignerová, Willmann)

Hodnocení trenéra Martina Willmanna: Zápasy na Hluboké n/Vlt. jsou vždy pro hráče velmi specifické, neboť se hraje pod otevřeným nebem, jak my tomu říkáme Winter Classic, a vždy nějaký čas trvá, než se všichni rozkoukají. Naše hra byla lepší než v nedělním zápase, ale ještě zde bylo spousta chybiček.

 

SOBOTA 30.01.2016

HC VIMPERK – HC STŘELCI JINŘICHŮV HRADEC 6:4 (1:0,1:1,4:3)

Branky: 19. Beníšek (Koška), 30. Beníšek, 51. Willmann (Koška), 53. Beníšek (Narovcová), 57. Koška, 59. Beníšek (Koška) – 25. Kotrba, 42. Slechan (Kotalík), 48. Kotrba (Bártů), 57. Šimek

Hodnocení trenéra Martina Willmanna: Po středeční vysoké výhře na Hluboké n/Vlt., si hráči mysleli, že nemusejí jít úspěchu naproti a že se soupeř porazí sám. Ovšem Střelci předváděli pěkný hokej a zejména v bruslení předčili v tomto zápase spousty našich hráčů. Z naší strany byly opět první dvě třetiny průměrné a až třetí třetinu jsme přidali, srovnali krok v bruslení a zápas rozhodli v náš prospěch. Ovšem tým Střelců zasluhuje uznání za svůj předvedený výkon a vůbec nebylo poznat, že se jedná o tým, který je ve spodní části tabulky.

Na vimperské mladší žáky teď čekají velmi těžké zápasy, které napoví, kde by se mohli po skončení soutěže pohybovat. Nejprve v sobotu 6. února zajíždějí na led důrazných Domažlice, následně v úterý 16. února odjíždějí bojovat na led Berounských Medvědů a hned v sobotu 20. února doma přivítají

velmi atraktivní a také nebezpečný tým Plzně. A na závěr měsíce února doma přivítají tým Příbrami, která se v posledních týdnech zvedla a předvádí velmi pohledný hokej. Držme tedy mladším žáků palce, aby ve výše uvedených zápasech předvedli velmi bojovný výkon a měli ze své hry dobrý pocit a zveme všechny příznivce hokeje na jejich domácí zápasy, určitě se bude na co koukat.

 

Foto ze zápasu HC VIMPERK – HC STŘELCI JINŘICHŮV HRADEC 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/leden/hokej_4_trida_vimperk_hradec/{/gallery}