Jsem krásný, úspěšný a oblíbený…

Hrad Kašperk hledá seznámení…

 

kasperk seznameni

 

 

Jsem krásný, úspěšný a oblíbený hrad středního věku (660 let).

Jsem menší postavy, ale v jádru jsem opravdu krásný.

Hledám někoho, kdo mě bude mít rád takového, jaký jsem i se všemi lidmi, kteří se kolem mě točí.

Hledám mladé lidi, kteří se mnou budou chtít trávit pěkné chvíle, kteří mají alespoň nějakou zkušenost s cestovních ruchem, nebojí se mluvit s úplně cizími lidmi a jsou ochotni plnit jejich nejtajnější turistická přání.

 

Něco o mně

Věk: 660 let

Výška: 886 m n. m.

Rodina: Otcem je Karel IV. a matkou stavitel Vít Hedvábný

 

HLEDÁM

průvodce či průvodkyně,

které si představuji jako zodpovědné, samostatně přemýšlející, společenské a komunikativní jedince, kteří mají snad i trochu divadelního, hereckého až dokonce teatrálního talentu a dokáží se vyjadřovat s lehkostí jarního vánku a přesností německého automobilového průmyslu a především se nebojí tyto své dovednosti použít před skupinou návštěvníků.

 

Hledám mladé lidi, kterým už bylo alespoň 17 let, mluví nějakým cizím jazykem (ideálně tím německým), mají zájem o historii (je dobré vědět alespoň to, kdo to byl ten Karel IV.). A mají-li již alespoň nějaké zkušenosti s cestovním ruchem, tak mají velikou výhodu.

 

Hledám také obsluhu občerstvení nebo grilu, které by také neměla chybět notná dávka zodpovědnosti, samostatnosti a především manuální zručnosti. Samozřejmě práce s nejlepší věcí na světě, totiž jídlem, není vůbec jednoduchá a je třeba být nejen šikovný, ale také umět své výtvory prodat, a tak je třeba také jistá schopnost komunikace s hladovými turisty.

 

Toto vše si tedy také žádá talentované lidi, kteří překročili 17 let, jsou ochotni dobroty prodávat, ne jen jíst a kteří si u lékaře pořídí potravinářský průkaz.

 

 

Tyto nároky nezůstanou bez odměny a práce v občerstvení je obohacena o tzv. „motivační složku platu“, což v lidském jazyce znamená, že čím víc prodáte, tím více peněz dostanete. 

 

hrad pohled

Zaujal jsem tě? Chceš se mnou pracovat? Najdi si mě!

S láskou, navždy váš, hrad Kašperk.

 

Máš-li zájem, chceš více informací o brigádě na Kašperku, nebo nám prostě chceš říct, jak pěkný inzerát máme?

Potom je tu: www.kasperk.cz, pruvodce@kasperk.cz,  nebo +420 376 582 324. 

 

 

 

************************************

 

Zaujala vás možnost pracovat na hradě Kašperk? Chcete si ho omrknout, ještě než  se přihlásíte? Využijte  toho, že hrad je o jarních prázdninách otevřen a přijďte!

 

INFORMACE O PROVOZU V PRŮBĚHU JARNÍCH PRÁZDNIN (i po nich) >>>NAJDETE ZDE <<<