1. Fotbalový ples se povedl

V sobotu 13. 2. 2016 pořádal v Hotelu Zlatá Hvězda ve Vimperku fotbalový oddíl TJ Šumavan Vimperk historicky první Fotbalový ples. 

 

DSC 0078

 

 


Celým večerem prováděl vynikající moderátor Šimon Blaschko, který na úvod pozval k pódiu předsedu vimperského fotbalového oddílu Jaroslava Uhlíka a šéftrenéra mládeže Lukáše Sýse, aby oficiálně celý ples zahájili. 
K tanci a poslechu hrála všem přítomným skvělá kapela De Facto, která svými hity všechny bavila až do ranních hodin. Během večera dvakrát vystoupily a předvedly své umění mažoretky a gymnastky Natálie Uhříčková a Alice Grulichová, které za své výkony sklidily obrovský aplaus od publika. U všech přítomných byla vidět spokojenost, a i proto již během večera padaly dotazy, zda se příští rok bude fotbalový ples opakovat.

 

“Výtěžek z celé akce bude použit na podporu fotbalové mládeže ve Vimperku a proto velmi děkujeme všem sponzorům za podporu k uskutečnění tohoto plesu. Zvláštní poděkování patří hlavnímu sponzorovi celé akce a dlouhodobému partnerovi našeho oddílu firmě AUTOPROGRES Vimperk, s.r.o. a paní Jolaně Kutilové, která nám v Hotelu Zlatá Hvězda vytvořila domácí podmínky a společně se svým manželem Zdeňkem Kutilem zajistili hladký průběh celé akce. Tím, že nám poskytli zdarma prostory k uspořádání plesu, tak ukázali, že jim na výchově malých fotbalistů záleží a vyjádřili tak svou podporu celému vedení fotbalového oddílu. Jelikož se první ročník našeho plesu povedl na výbornou, tak pevně věřím, že se příští rok sejdeme u druhého ročníku, který bude minimálně stejně takový. Již teď vám můžeme prozradit, že II. Fotbalový ples se bude konat 11.2.2017.

 

Byla to naše první zkušenost s pořádáním podobné akce, ale myslím, že jsme se příprav zhostili na jedničku a díky Michalovi Uhlíkovi, který byl jedním z hlavních organizátorů celé akce a dalších lidí, kteří s organizací plesu pomáhali, ples dopadl k maximální spokojenosti všech”, uvedl Lukáš Sýs, jeden z organizátorů historicky prvního Fotbalového plesu fotbalového oddílu TJ Šumavan Vimperk.

 

       

 

 

Foto: Zdeněk Formánek

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/unor/fotbalisti_ples/{/gallery}

 

 {jcomments off}

 

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu