Jaro 2016 – co nás čeká?

Akce jaro 2016

 

 

Milí spoluobčané, vážení přátelé, srdečně Vás zveme na nejbližší kulturní akce Občanského sdružení Stanislavy Chumanové, které budou pořádány naším sdružením a pod naší patronací.

 

 

 

Ve čtvrtek 31. března 2016 v 18 hodin se v Městském kulturním středisku ve Vimperku uskuteční „Koncert učitelů ZUŠ Vimperk“. V programu zazní akordeon, bicí, elektrická kytara, fagot, klavíry, saxofony, trubky a zpěv, těšit se můžete i na tanec.

 

 

Na sobotu 2. dubna 2016 od 19 hodin je na stejném místě (v MěKS Vimperk) naplánován koncert Veroniky Spiegelové s názvem “Prozpívat se tóny jara”. Spolu s Veronikou vystoupí i V. Dufek, E. Filipová, B. Drholcová, P. Blahut a Z. Hrdinová.

 

 

Jako třetí jarní akci chystáme již tradiční Diskoples. Ten proběhne dne 20. května 2016 od 20 hodin v Městském kulturním středisku ve Vimperku. Ve všech případech bude výtěžek věnován na projekty našeho občanského sdružení.

 

Kromě těchto kulturních akcí připravujeme setkání s občany ve Sklářské ulici č. 399 (ve vestibulu) ohledně klubovny, kterou v tomto místě chce naše sdružení vybudovat. Setkání se uskuteční 24. dubna 2016 v 16 hodin. Už nyní se těšíme na setkání s Vámi. Svou účastí podporujete naši společnou činnost a za to vám všem patří velký dík!  

 

 

(OS Stanislavy Chumanové)

 

 

 

 

{jcomments off}

 

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu