Hokejový ples se vydařil, zábava nevázla

014-DSC 0019

 

018-DSC 0024 079-DSC 0138

064-DSC 0108

 

 

Slavnostní zahájení sobotního Hokejového plesu ve Vimperku  patřilo v úvodu slovu Jiřího Horejše (HC Vimperk) a předtančení. Mažoretky KLAPETO  předvedly zajímavé taneční formace, aplaus a zasloužené uznání získalo atraktivní předtančení profesionálních tanečních párů a tančního mistra Tomáše Gaudníka s přítelkyní Karolínou který ve vimperku vedou taneční kurzy a pak už nic nebránilo dobré zábavě s kapelou De Facto.  Svůj prostor dostaly i děti pod vedením Michaely Sochové s fitness vystoupením, nechyběla  bohatá tombola a půlnoční překvapení. I letošní hokejový ples se podle slov návštěvníků a pořadatelů vydařil  a dobrou náladu si mnozí z nich nesli nad ránem s sebou domů.

Součástí plesu je tradičně také  sbírka, z níž vybrané prostředky pztují na činnost mládeže  vimperského hokeje. V letošním roce odstartovala velmi zajímavými částkami – po  5 000 korunách věnovali  Milan Straka a p. Vítovec. 

 

165-DSC 0297

 

“Jsme rádi, že i letos hokejový ples přilákal plný sál a děkujeme všem, kteří přišli a dobře se bavili, i těm, kteří  předvedli  skvělý program. Děkujeme štědrým dárcům za příspěvky do sbírky.  Potěšila nás přítomnost paní starostky a dalších významných hostů.  Už známe i termín následujícího, 4. Hokejového plesu – bude se konat 25. března 2017. Těšíme se na všechny příznivce vimperského hokeje a  dobré zábavy,” doplnil Jiří Horejš.

 

-red-

Foto : Zdeněk FORMÁNEK

 

 

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE  z plesu:

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/brezen/hokejovy_ples/{/gallery}

 {jcomments off}