V penaltách úspěšnější Svéradice

Další těžký soupeř čekal na sušické áčko v 19. kole krajského přeboru. Fotbalisté FK Svéradice se také pohybují na čelních místech tabulky a body rozdávají jen výjimečně.

Slušných 250 diváků tak mohlo sledovat dramatický zápas, na jehož průběhu se projevil nekvalitní terén, ale i zdržovací taktika obou týmů. A když se k tomu připojilo i nevyužití ojedinělých šanci, jednalo se ve skutečnosti o zápas nepříliš vysoké úrovně.

Z poklidu první půle vytrhly diváky pouze neproměněné šance Vargy a Vrhela na straně Sušice a hlavička na horní síť na straně Svéradic.

Ani ve druhé části se obraz hry nezměnil, šanci na úpravu výsledku měli sušičtí v deseti lidech, když v samém závěru utkání po rohu Skrbek nastřelil tyč. Po závěrečném hvizdu svítila na ukazateli bezbranková remíza a tak se šlo na penalty.

Jako lepší střelci se ukázali domácí a připsali si tak rozdílový bod.

 

 

SVÉRADICE – SUŠICE 0:0 (0:0) PK 5:4

 

Rozhodčí Kříž Lukáš, Šimek, Janda Marek, ŽK 1:2; ČK 0:1 (85.min. 2x ŽK Kalný Martin).

Diváků 250 .

 

V příštím kole přivítají sušičtí na svém hřišti fotbalisty dvanáctého Bolevce. Utkání se hraje v neděli 10. dubna od 16.30.

 

 

 

Fotbalisté sušické rezervy měli v 15. kole okresního přeboru na programu reparát za úvodní prohru s Velkým Borem, tentokrát na hřišti Nezamyslic. Ani toto utkání se jim však příliš nepovedlo a domácí tým si připsal tři body za výhru nejtěsnějším rozdílem 1:0.

 

 

TJ SUŠICE B – TJ NEZAMYSLICE 0:1 (0:0)

 

Branky: 65. Jiřík Jan

Rozhodčí: Bureš Jiří

Diváků 40 .

 

 

 

(doc)