Dosprintovat k pokladu? Hračka!

Co se v mládí naučíš….

… ve stáří možná zapomeneš, ale v případě cvičení to neplatí tak docela. Tělo ví, tělo si pamatuje! A dobrá fyzička je zapotřebí v každém věku. To ví už i ti nejmenší, kteří chodí (případně se batolí, lezou, nebo jsou přineseni) na cvičení rodičů a dětí s Hankou Habartovou.

 

olymp 1

olymp 2 olymp 18

 

 

Hanka je pečlivá trenérka a tak nenechává nic náhodě a připravuje své svěřence pilně rovnou na nejvyšší sportovní událost roku, na oolympiádu.

 

6. ročník olympijského klání rodičů s dětmi se v Sušici konal toto pondělí a byl, stejně jako ty předchozí, velmi úspěšný, veselý a hravý. Zapojili se všichni – děti, maminky, tatínkové, babičky a všichni přítomní dospěláci, kteří tak společně pravidelně končí ‘sportovní rok’ v hale.

 

olymp 27

 

Bez ohledu na věk letos rozhodně byly na pořadu sportovního podniku obtížné disciplíny – balanc s vajíčkem na lžíci, skákání v pytli, běhání v ‘poutech’, se zátěží i v plné polní … Nejen zdatnost těla, ale i ducha prokázali všichni, protože vyluštili křížovku, která prověřila, jestli řádně znají pohádkové postavy. Ty jim odkryly tajenku „sportovci“. Hostem letošního ročníku byli i zástupci říše živočišné, kteří zavedli novinku – VEVERKY A KUNY . Jak název napovídá, rozhodně šlo o to pravé soupeření, protože zatímco první z jmenovaných poklady hledali, sbírali, schraňovali a bránili vlastním tělem, druzí loupili a šidili 🙂 A tahle disciplína rozhodla o tom, kdo se stane vítězem celé olympiády.

 

olymp 22

 

No samozřejmě, jeden velký stupeň vítězů patřil všem, protože kde jinde než tady by mělo platit, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a že “na bedně” stojí opravdu každý, kdo se s pohybem kamarádí. Bez ohledu na věk, váhu, výšku…

 

olymp 29

“Přijďte příště cvičit s námi, je to hračka!”

 

Gratulujeme!

Všichni dospěláci a jejich děti jsou úžasní a vážím si toho, že chodí na cvičení. Zbývá pár týdnů letošní sezóny, tak si to ještě pořádně užijeme,“dodává poděkování s úsměvem hlavní rozhodčí Hanka.

red-

 

{jcomments off}

{gallery}susice/2016/04_duben/olympiada/{/gallery}