Áčko ztrácí bod na první místo

Důležité vítězství zaznamenali hráči áčka v zápase 23. kola krajského přeboru na hřišti SK Slavia Vejprnice. Sušičtí se dostali do vedení ve 27. minutě po parádní střele Skuhry, ale ještě v téže minutě soupeř srovnal z pokutového kopu. Ve 37. minutě z přímého kopu Jakuba Melky se sušičtí opět ujali vedení, navíc další branku přidal v závěru poločasu Varga.

Tentýž hráč se objevil v zápise o utkání ještě jednou, to když se musel v 55. minutě po vyloučení za druhou žlutou kartu odebrat předčasně do sprch.

 

Soupeř zvýšil tlak na oslabenou Sušici a podařilo se mu v 58. minutě snížit. Sušickým se však i přes absenci jednoho hráče podařilo udržet další útočné snahy soupeře na uzdě a tak si díky důležitému venkovnímu vítězství připsala cenné tři body. Zároveň se díky prohře Rozvadova v Domažlicích Sušice posunula na druhé místo v tabulce, jeden bod za vedoucí Přeštice.

 

SK SLAVIA VEJPRNICE – TJ SUŠICE 2:3 (1:3)

 

Branky: 27. Rada Libor (pen.), 58. Paul Lukáš – 27. Skuhra Jiří, 37. Melka Jakub, 44. Varga Imrich

Rozhodčí: Volf Michal – Burda Miloš, Vocelka Milan. ŽK 0:5, ČK 0:1 (55.Varga 2 ŽK).

Diváků 40.

 

Příští utkání se uskuteční v neděli 8. května od 17.00, kdy na sušickém stadionu přivítá domácí tým hráče SK Rapid Plzeň.

 

 

Se smíšenými pocity sledovali diváci utkání 19. kola okresního přeboru, kdy do Sušice zavítal Sokol Vrhaveč, v jehož řadách nastoupila dlouholetá opora a bývalý kapitán sušického áčka – František Hrach. Ten ze svého umění jak se zdá mnoho neztratil a i díky jeho snaze si Vrhaveč odvezla ze Sušice tři body za výhru 5:2.

 

SUŠICE B – S. VRHAVEČ 2:5 (1:3)

 

Branky: 12. Chmelík Petr, 85. Chmelík Petr – 6. Skřivánek Matěj, 27. Mundl Karel, 33. Krýsl Alois, 65. Krýsl Alois, 79. Krýsl Alois

Rozhodčí: Šmrha Miroslav, hráno bez karet.

Diváků 100.

 

Další bývalý hráč Sušice je podepsán i pod prohrou „celtics“ v 15. kole IV. třídy na hřišti rezervy Svatoboru Hrádek. Domácí zvítězili nejtěsnějším rozdílem ,jediný gól hrádeckých zaznamenal exsušický Petr Buchsbaum. Céčko si tak připsalo další prohru a v jarní části dosud nezískalo ani bod.

 

TJ SUŠICE C – SVATOBOR HRÁDEK B 0:1 (0:1)

 

Branky: 36. Buchsbaum Petr

Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK 3:2, ČK 1:0 (88. min. Mataše Martin za 2 ŽK).

Diváků 40.

 

 

(doc)