Majáles – kompletní fotogalerie

Majáles 2016 – sobota 14.5. 

 

Tisícovka byla naštěstí to jediné co padlo….

… tedy počet návštěvníků, který na letošní oslavě jara a krás studentského života „Majáles“ překročil magickou tisícovku. Spokojení návštěvníci, více než spokojení pořadatelé a účinkující, kteří neměli šanci zažít prázdné ‘hlediště’, to ve Vimperku v sobotu pěkně rozjeli hned jak odbilo poledne.

 

Pochopitelně před sobotním open air festem nechyběl tradiční studentský program gymnázia – už v pátek třináctého, a tak nemohl být ani na jiné téma, než na čarodějné a strašidelné. Ale báli jste se krásně!

 

Ani trochu rozpačité počasí neodradilo více než tisícovku návštěníků, aby si pak v sobotu přišli užít do davu lákačky více než desetihodinového hudebního programu, na němž si pořadatelé dali opravdu záležet a zvedli laťku pro další ročníky pěkně vysoko! Klaplo to, stejně jako fungování technického zázemí, občerstvení a zajištění dostatečného pitného režimu…. prostě, měli naloženo dost a poprali se s tím na medaili 🙂 Proto se tedy pořadatelským grupám „Majáles Vimperk“ a „Mission Vimperk“ patří poděkovat stejně jako všem náštěvníků, účinkujícím, kameramanům, reportérům, fotografům… – prostě bez vás by to nešlo!


Díky a za rok na viděnou, slyšenou, shledanou… při dalším ročníku vimperského Majáles.

 

 

Foto: Zdeněk Formánek

 

 

 

{gallery}vimperk/2016/fotky_zdenek_formanek/kveten/majales/{/gallery} 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 

 {jcomments off}