Nehoda auta a chodce v Sušici

Sušice: Dopravní nehoda s následkem zranění chodce

 

se stala v neděli kolem 22. hodiny na silnici  mezi Hrádkem a Sušicí. V tu dobu jel 23letý řidič  do Sušice a v klesání nepřizpůsobil rychlost  řízeného Citroenu Xantia a dostal smyk. Ve snaze ho vyrovnat se dostal na pravou krajnici vozovky, kde se střetl s chodcem.

Chodec, 34letý muž, utrpěl  při srážce vážná zranění, se kterými byl převezen do nemocnice v Plzni.

U třiadvacetiletého řidiče byla provedena zkouška na přítomnost alkoholu a omamných a psychotropních látek s negativním výsledkem. U chodce nebylo možné vzhledem ke zdravotnímu stavu, na místě zkoušku provést.

 

Horažďovice: Srážka auta s dívkou

V pátek 27. května se stala dopravní nehoda, jejímiž svědky byli přímo policisté. V odpoledních hodinách projížděla městem, ve směru na Strakonice, 54letá žena z Ústecka.V prostoru  křižovatky s ulicí Blatenská  přijížděli policisté služebním vozem z opačného směru a na místě dávali přednost nezletilým dívkám na přechodu pro chodce. Dívky vstoupily na přechod bezprostředně  před projížděnící řidičkou, která již nestačila zastavit a došlo ke střetu  auta a jedné z dívek. Nezletilá dívka byla převezena k lékařskému vyšetření do Strakonic. U řidičky byla provedena dechová zkouška na přítomnost  alkoholu – s negativním výsledkem. Policie nehodu dále šetří.

—-

Žháře, který zapálil myslivecký posed, policie dopadla

Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu poškození cizí věci 21letý muž z obce u Běšin. 5. března před osmnáctou hodinou na louce u obce Hořákov zapálil úmyslně jeden myslivecký posed a o totéž se pokusil i u druhého. Muž byl v uvedené době pod vlivem alkoholu. Policie případ šetřila pro podezření ze spáchání přestupku,  následně překvalifikovaného na přečin. Způsobená škoda  byla vyčíslena an 8 000 korun.

 

Přehnal to s alkoholem a napadal lidi kolem sebe

Horažďovice: “Propil” se ke třem promile, začal být agresivní

Policistům z obvodního oddělení v Horažďovicích bylo ve čtvrtek 26. května  oznámeno fyzické napadení v baru. Po jednadvacáté hodině, v baru na ulici Strakonická, místní sedmatřicetiletý muž slovně a fyzicky napadal návštěvníka i obsluhu. Policisté se dostavili na místo a podezřelý muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 3,10 promile alkoholu a byl zajištěn a převezen na oddělení. Následně byl za doprovodu policistů převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

 

 

Poznáte zlodějku?

Klatovy: V polovině května přišla žena do kanceláře a kradla…

V pondělí 16. května ukradla neznámá žena v kanceláři příruční pokladnu s finanční hotovostí. Žena přišla do budovy v ulici Balbínova před šestnáctou hodinou a  projevila zájem o zaměstnání. V nestřeženém okamžiku pachatelka v kanceláři odcizila příruční pokladnu, ve které byla finanční hotovost a odešla.

 

identikit
Popis ženy: věk kolem čtyřiceti let, štíhlé postavy, výška přibližně 165 cm, delší vlasy světlejší barvy, s tetováním na zadní části krku.

 

Žena měla hnědé pahýly zubů.

 

     Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o totožnosti ženy na identikitu nebo o jejím pohybu či výskytu, aby neprodleně podali zprávu na policejní služebnu, případně telefon číslo 974 334 651.

Informace lze podat i prostřednictvím e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz.  

 

 

– p cr, tz, red-

 

{jcomments off}