Nic není nemožné!

Nevázaná zábava vypukne v sobotu v kašperskohorském kině,  kdy hlavními aktéry budou takové hvězdy jako Helena Vondráčková, Monika Absolonová, Lucie Bílá, ale i Geri Halliwell, Cher, Tina Turner a další.

 

Skupina CRAZY GODESS, jejíž členky se staly pojmem v české i evropské travestie scéně a díky své popularitě a umění se jednotlivé účinkující prosadily do filmu, divadla a televize (např. Troškův Kameňák), bude  v sobotu večer hostovat v Kašperských Horách a přiveze s sebou  nejednu hvězdu světového kalibru!

 

crzy

 

Odlehčená zábava v podobě travesti show (pro ty, kteří snad stále ještě pochybují, ‘co to vlastně je’ –  travestie je  humoristický žánr , který satirickou až karikující formou zpracovává  jinak ‘vážná’ témata – zachávává přitom děj, mění ale formu; vznikla už v době renesance (!) a největšího rozkvětu se jí dostalo v době osvícenectví…) nabídne několik hodin  relaxace, kdy nebudete myslet na to, co vás čeká příští týden v práci, ale budete se zabývat tím – “jak to vlastně dělají?”

 

VSTUPENKY je možné si stále rezervovat v předprodeji za zvýhodněnou cenu v MěKIS Kašperské Hory (tel. 376 503 412, kultura@kasphory.cz).

 

NESEĎTE DOMA A PŘIJĎTE SE BAVIT!

4.6.travesti kh

 

{jcomments off}