Auto skončilo na střeše, posádka vyvázla

dn hartmanice220709 4 galerie-980

 

V serpentinách za Hartmanicemi, ve směru na Železnou Rudu, se 13. července  krátce před polednem převrátilo osobní auto do příkopu na střechu. K nehodě vyslalo operační středisko hasiče ze Sušice. ZZS prohlédla osoby, které ve vozidle cestovaly, všechny vyvázly bez vážnějších zranění. Provozní kapaliny z bouraného auta neunikly.

 

Další zprávy policejního informačního  servisu:

Pozitivní test na návykové látky

 

SUŠICE – V pondělí dopoledne měl místní muž pozitivní test na konopí a řídil vozidlo. 

 

       Hlídkou policistů byl v Sušici na ulici Nádražní kontrolován v pondělí 11. července řidič osobního vozidla. Místní jednatřicetiletý muž jel s vozidlem tovární značky Renault Megane v 9.05 hodin. Při kontrole se muž podrobil testu, zda není ovlivněn omamnou nebo psychotropní látkou a tento byl pozitivní na konopí. Muž byl převezen do zdravotnického zařízení a souhlasil s lékařským vyšetřením i odběrem biologického materiálu.

 

Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán správnímu orgánu.

 

Policisté hledají svědky dopravní nehody

RABÍ – Neznámý řidič poškodil zaparkované vozidlo a odjel. Policie hledá řidiče i svědky. 

       K dopravní nehodě došlo v  obci Rabí na Klatovsku v pondělí 11. července odpoledne. Na silnici II. třídy číslo 169 u restaurace na náměstí v době od 14.00 do 18.50 hodin dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil zde parkující vozidlo tovární značky Volkswagen Transporter na levé straně a ujel. Vzhledem k charakteru poškození vozidla je pravděpodobné, že bylo způsobeno nákladním vozidlem nebo položeným nákladem.

     Policisté  hledají řidiče neznámého vozidla a žádají o poskytnutí informací případné svědky dopravní nehody. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

– p cr, red-

{jcomments off}