Zmizelo dříví, nafta, prostitutka zůstala

Nerespektovala zákaz pobytu – Horní Vltavice 

Tři měsíce se žena měla vyhýbat obci Horní Vltavice, což neučinila, proto míří k soudu.

 

 

Hornovltavičtí policisté sdělili podezření 36leté ženě z Vimperska z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podezřelou kontrolovali hornovltavičtí policisté včera před osmnáctou hodinou, v obci Horní Vltavice, u autobusové zastávky. Lustrací ženy zjistili, že jí městský úřad uložil rozhodnutím zákaz pobytu v obci Horní Vltavice, a to na dobu tří měsíců, s nabytím právní moci dne 30. srpna 2016, za porušení obecně závazné vyhlášky regulující prostituci v obci Horní Vltavice.

 

Vzhledem k tomu, že žena toto rozhodnutí nerespektovala, bude se muset ze svého jednání do dvou týdnů zodpovídat také před soudem, kde jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Případ hornovltavičtí policisté prověřují formou zkráceného přípravného řízení.

 

 


 

 

Neoprávněná těžba dříví – Úbislav 

Pachatel si zřejmě udělal zásobu paliva na zimu, bohužel ne ze svého.

 

 

Vimperští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu krádeže. Dosud neznámý pachatel odcizil během července až srpna 2016, z lesního prostranství, v katastru obce Úbislav, celkem 28 kusů vzrostlých stromů. Jednalo se padesát let staré smrky ztepilé, které pachatel z cizího lesa vytěžil. Poškozené organizaci vznikla krádeží dřevní hmoty, o objemu 14 metrů kubických, škoda za nejméně 26 000 korun. Vimperští policisté provedli ohledání místa činu a nyní po pachateli intenzivně pátrají.

 

 

 


 

 

Natankoval si cizí naftu – Vimperk 

Pachatel odcizil celkem 300 litrů motorové nafty z nákladního vozidla.

 

 

Vimperští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu krádeže. Dosud neznámý pachatel se z neděle na pondělí vloupal do palivové nádrže nákladního vozidla MAN, které bylo zaparkované vlevo od komunikace, u domu ve Vimperku, ve směru jízdy Vimperk – Čkyně. Následně z nádrže odcizil celkem 300 litrů motorové nafty, čímž poškozené organizaci způsobil škodu za nejméně 9 000 korun. Vimperští policisté provedli ohledání místa činu a nyní po pachateli intenzivně pátrají.

 

 

 

(red,pcr,idnes)

 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 

{jcomments off}