1. cena pro Spolek Slunečnice

Soutěž „Moje jižní Čechy“ vyhrála uživatelka Spolku Slunečnice

 

 

Dnešní den byl pro Spolek Slunečnice opravdu výjimečný. Zástupci Českého rozhlasu Andrea Zahradníková, web editorka celé soutěže, Miroslav Tichák, manažer komunikace a Václav Malina, redaktor zpravodajství, nás osobně navštívili ve Vimperku a slavnostně nám předali 1. cenu celorepublikové fotografické soutěže „ Moje jižní Čechy“.

 

 

 

V médiích jsme se o této soutěži dozvěděli již na začátku prázdnin. Umíte si představit, že bychom mohli jezdit na krátké výlety na elektrokole? Tato výhra byla pro nás velikou výzvou. Za celé léto jsme společně navštívili různá zajímavá místa ve Vimperku a jeho okolí. Z těchto výletů jsme si neodvezli pouze krásné zážitky, ale i krásné fotografie. Někteří uživatelé si fotografie pořizovali samostatně, ale někteří z nás potřebovali asistenci při manipulaci s fotoaparátem. Představa výhry byla tak silná a motivující, že jsme fotili a fotili. Pevně jsme věřili, že Spolek Slunečnice hlavní výhru získá! I z toho důvodu, že počet příznivců Spolku Slunečnice je opravdu veliký. Což bylo výhodou při získávání hlasů. Výběr fotografií do soutěže byl velmi zajímavý. Prožili jsme při těchto chvilkách spousty legrace při vzpomínkách na jejich pořizování. Vybírali jsme i z fotografií dříve pořízených. Nakonec jsme vyhodnotili deset fotografií pořízených Lenkou, Mirkou, Mílou, Láďou, Pavlem, Ilonou, Terezou, Kamilou, Soňou a Evou.

 

Přesto, že jsme přihlásili deset autorů fotografií – uživatelů naší sociální služby, vybrali jsme si pro hlasování fotografii se soutěžním číslem 76 záběru na českokrumlovský zámek pořízený Terezou. Dva týdny byly opravdu náročné. Naši kamarádi nás podporovali v napínavém souboji a denně pro nás hlasovali. A výsledek? Ten už znáte -Spolek Slunečnice získal první cenu – elektrokolo.

 

Děkujeme všem, kteří nás v této soutěži podpořili a díky kterým jsme vyhráli elektrokolo v hodnotě 30 000,- Kč. Velké poděkování a pozdrav posíláme Českému rozhlasu České Budějovice.

 

 

 

Spolek Slunečnice Vimperk  

 

 

{gallery}vimperk/2016/09_zari/slunecnice2{/gallery} 

 

 

 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 

{jcomments off}