logo sdružení final

Občanské sdružení Stanislavy Chumanové z.s.

Město Vimperk

a Občanské sdružení Stanislavy Chumanové z.s.

společně otevírají nové Komunitní centrum pro seniory a spolky

 

 

Vimperk, 13. 10. 2016 – Město Vimperk a Občanské sdružení Stanislavy Chumanové otevřelo Komunitní centrum pro seniory, spolky a občany Vimperska ve Sklářské ulici.

 

     Nově otevřené Komunitní centrum má novou společenskou místnost, a počítačovou místnost s vybaveným kuchyňským koutem. Současně s Komunitním centrem byla zbudována a vybavena místnost pro pečovatelky Oblastní charity Vimperk.

 

     Prostory mají sloužit jako zasedací a společenský prostor pro vimperské seniory a spolky. Ty ho budou využívat pro své pracovní schůzky, na místě je data projektor, internetové připojení, velký jednací stůl a několik pracovních PC stanic. Zároveň je nábytek přizpůsoben potřebám a požadavkům seniorů. Kancelářské židle, křesla a sedačka jsou navrženy právě pro ně.

 

     Komunitní centrum pro seniory a spolky bylo vybudováno za spolupráce Města Vimperk a Občanského sdružení Stanislavy Chumanové. Město Vimperk provedlo veškeré stavební úpravy těchto prostor a sociálního zázemí pro ošetřovatelky Oblastní charity Vimperk. Občanské sdružení Stanislavy Chumanové z.s. zajistilo veškerý nábytek, spotřebiče a všechno další vybavení potřebně k tomu, aby bylo možné tyto prostory využívat. Celkové, kompletní náklady na vybavení činí 497 000 korun.

 

     Tento projekt mohl být úspěšně realizován pouze díky podpoře vimperských firem a občanů. Naším generálním parterem je společnost OV Media s.r.o.

Dalšími sponzory jsou Energie AG Teplo s.r.o., SAK s.r.o., ČEVAK a.s., VAVI s.r.o., Lesy ČR s. p., závod Boubín Vimperk, Starnet s.r.o., ČSOB a.s., ROHDE & Schwarz s.r.o., ISK- INTERIER TEAM SERVIS s.r.o., Železářství – kuchyňka Rostislav Kalíšek,COOP Jednota, Jan Tláskal, AMA, Květinářství Anička, Elektro Vácha, Bohumil Petrášek, Pavel Hanko, Zdeněk Ženíšek a Štěpán Smutný.

Skupinu dárců tvoří také občané města, kteří se zúčastňují našich pořádaných akcí – charitativních diskoték a bazaru.

 

      Děkujeme i všem médiím a jejich zástupcům za informování o našich projektech. Velký dík patří také zaměstnancům MÚ Vimperk, členům Občanského sdružení Stanislavy Chumanové a jednoduše úplně všem, kteří nás podporují a pomáhají nám společně naplňovat odkaz Stáni Chumanové, která vždy chtěla pomáhat spoluobčanům a přispívat ke zlepšení našeho krásného města. 

 

Vše o činnosti našeho sdružení : www.obcanskesdruzenischumanove.estranky.cz

 

{gallery}vimperk/2016/10_rijen/S.Chlumanove{/gallery}

 

{jcomments off}